Reisadvies

Amerika

Ervaar het echte ‘Wilde Westen’-gevoel en legendarische afdalingen!

Immens grote bergen, schitterende hotels, karakteristieke western dorpen en de meest serene pistes die je kunt vinden… Er zijn vele redenen om te kiezen voor een wintersport vakantie in de Verenigde Staten; al is het natuurlijk de sneeuw die de afdalingen uniek maakt…

Wanneer je op zoek bent naar de beste sneeuw in de wereld, komen de met sneeuwkristallen bezaaide afdalingen in Amerika behoorlijk in de buurt. De ultra fijne poedersneeuw – onder kenners beter bekend als ‘powpow’ – typeert de Amerikaanse skigebieden. Dit resulteert onder meer in ongekende, avontuurlijke offpiste mogelijkheden in een onverspoord hagelwit landschap. Dankzij de lage tempratuur en de niet al te hoge luchtvochtigheid, lijk je te zweven - wanneer de fijne sneeuw als een golf uitwijkt voor je ski’s.

Zonnig, divers en uitmuntend!

Als je voorkeur uitgaat naar afdalingen op de piste, zijn de pistes bij de Amerikaanse skiresorts, precies wat je zoekt. Dankzij de uitmuntende service en pistepreparatie liggen de pistes er gedurende de hele dag piekfijn bij! De bergen bieden vertier voor wintersportliefhebbers van elk niveau. Hierdoor is Amerika een uitstekende keus voor groepen en families, bestaande uit mensen met verschillende wensen! Tijdens je verblijf profiteer je van een ongekend aantal zonnige dagen. Zo wordt bijvoorbeeld Colorado (gemiddeld) maar liefst 300 dagen per jaar vereerd met een bezoekje van de zon - in combinatie met frisse berglucht en een stralend blauwe hemel.

Vind je wintersportbestemming op de kaart

Planet Snow Wintersportvakanties

PlanetSnow wintersportvakanties biedt door middel van persoonlijk contact, professioneel wintersport advies - voor de beste prijs, met zorgvuldig geselecteerde accommodaties en volgens de makkelijkste vertrekschema's én flexibele aankomstdata! Naast standaard reizen bieden wij maatwerk, maar ook voor een snelle "tussendoor" vakantie kun je bij ons terecht! We bieden eigen reizen en werken samen met veel touroperators in Nederland en Duitsland.

"Jouw wensen en onze expertise, vormen samen jouw droomwintersportvakantie!"

Afgesteld op jouw wensen, behoeftes en voorkeuren vinden wij een perfecte bestemming voor jouw droomwintersportvakantie. Momenteel biedt Planet Snow reizen naar Amerika, Canada, Frankrijk, Italïe, Oostenrijk en Zwitserland. Natuurlijk is het altijd mogelijk zelf een bestemming aan te dragen, ook wanneer deze (nog) niet op onze website te vinden is. Elk land heeft haar eigen karakteriserende charmes en hoogte punten...


Met Planet Snow ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Hotspots

Wintersport Amerika:


    Wintersport Scandinavie: