Reisadvies

Colorado

De staat Colorado (CO) wordt doorkruist door de sensationele Rocky Mountains. Dit gebied beschikt over eindeloze ski- en snowboard mogelijkheden. De verschillende beroemde steden en dorpen (waaronder Aspen, Vail, Beaver Creek en Breckenridge) bieden spectaculaire pistes en een zeer divers activiteiten aanbod, zowel op het gebied van wintersport als recreatie. Maar natuurlijk is de sneeuw in dit gebied een van de belangrijkste redenen dat wintersportliefhebbers – van over de hele wereld - de pistes in de skigebieden van Colorado jaarlijks weten te vinden!

"En dan nu het weerbericht..."

Door de lage temperatuur en de niet al te hoge luchtvochtigheid is de sneeuw die de toppen van de Rocky Mountains omhult ideaal voor fantastische afdalingen. De ultra fijne poedersneeuw plakt niet en het zal voelen alsof je zweeft! Daarnaast zijn er in de diverse skigebieden leuke activiteiten, zoals tochten met honden- of arrenslee ’s of voor diegene die meer power verkiezen: sneeuwscooter tochten. Ook voor andere sporten - zoals langlaufen en schaatsen - is het gebied uitermate geschikt.

Planet Snow Wintersportvakanties

PlanetSnow wintersportvakanties biedt door middel van persoonlijk contact, professioneel wintersport advies - voor de beste prijs, met zorgvuldig geselecteerde accommodaties en volgens de makkelijkste vertrekschema's én flexibele aankomstdata! Naast standaard reizen bieden wij maatwerk, maar ook voor een snelle "tussendoor" vakantie kun je bij ons terecht! We bieden eigen reizen en werken samen met veel touroperators in Nederland en Duitsland.

"Jouw wensen en onze expertise, vormen samen jouw droomwintersportvakantie!"

Afgesteld op jouw wensen, behoeftes en voorkeuren vinden wij een perfecte bestemming voor jouw droomwintersportvakantie. Momenteel biedt Planet Snow reizen naar Amerika, Canada, Frankrijk, Italïe, Oostenrijk en Zwitserland. Natuurlijk is het altijd mogelijk zelf een bestemming aan te dragen, ook wanneer deze (nog) niet op onze website te vinden is. Elk land heeft haar eigen karakteriserende charmes en hoogte punten...


Met Planet Snow ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Hotspots

Wintersport Amerika:


    Wintersport Scandinavie: