Reisadvies

Beaver Creek

Vanaf het jaar 1980 werd Beaver Creek letterlijk ontworpen; je treft er een idyllische combinatie van chique en klassieke Europese hotels met de moderne faciliteiten en ongeëvenaarde service van Noord Amerikaanse skiresorts. Hierdoor beleef je een grandioze en luxueuze wintersport vakantie om nooit te vergeten! In het autovrije centrum zijn onder meer boetieks en sfeervolle blokhut restaurants gevestigd. Net buiten het centrum liggen de serene pistes op je te wachten. Deze bereik je via de – met verwarmde looproute uitgeruste - skiliften. Beaver Creek is volgende vele “dé hemel” onder de wintersport bestemmingen!

Beaver Creek ligt in het prachtige Vail Valley, Colorado. Op slecht 20 kilometer afstand van het wereldberoemde Vail. Het dorp is trots op de excellente reputatie die is opgebouwd en doet er alles aan om deze te behouden. Zo kun je bijvoorbeeld verwachten dat je onder aan de piste opgewacht wordt met warme koekjes; alle gekheid op een stokje (in positieve zin)! Gedenkwaardige afdalingen voor skiërs en snowboarders is niet het enige wat Beaver Creeks te bieden heeft: ook langlaufen, telemarking, sneeuwschoenwandelen en schaatsen is er goed mogelijk.

4 gevonden.

Beaver Creek Lodge

Amerika > Colorado > Beaver Creek

Geniet van de ruime, moderne én goed ingerichte kamers en faciliteiten zoals de ontspannende hot tub!

Offerte aanvragen
    
Per persoon
Verzorging volgens beschrijving
Boeken & meer info

Comfort Inn Vail Beaver Creek (Avon)

Amerika > Colorado > Beaver Creek

Wanneer je voornamelijk voor de geweldige sneeuw naar Amerika komt, is deze no-nonsens accommodatie perfect voor jouw!

Offerte aanvragen
    
Per persoon
Verzorging volgens beschrijving
Boeken & meer info

Sheraton Mountain Vista Villa's (Avon)

Amerika > Colorado > Beaver Creek

Prachtig ingerichte villa’s met vele voorzieningen (zoals een bubbelbad). Het hotel is perfect gelegen waardoor je toegang krijgt tot al het moois in Beaver Creek!

Offerte aanvragen
    
Per persoon
Verzorging volgens beschrijving
Boeken & meer info

The Osprey

Amerika > Colorado > Beaver Creek

Heerlijke verblijfplaats, met ski-in én –out ligging, voor een onvergetelijke wintersportvakantie; je kunt het zo luxe maken als je zelf wilt in dit prachtige hotel!

Offerte aanvragen
    
Per persoon
Verzorging volgens beschrijving
Boeken & meer info
4 gevonden.

Vind je wintersportbestemming op de kaart

Planet Snow Wintersportvakanties

PlanetSnow wintersportvakanties biedt door middel van persoonlijk contact, professioneel wintersport advies - voor de beste prijs, met zorgvuldig geselecteerde accommodaties en volgens de makkelijkste vertrekschema's én flexibele aankomstdata! Naast standaard reizen bieden wij maatwerk, maar ook voor een snelle "tussendoor" vakantie kun je bij ons terecht! We bieden eigen reizen en werken samen met veel touroperators in Nederland en Duitsland.

"Jouw wensen en onze expertise, vormen samen jouw droomwintersportvakantie!"

Afgesteld op jouw wensen, behoeftes en voorkeuren vinden wij een perfecte bestemming voor jouw droomwintersportvakantie. Momenteel biedt Planet Snow reizen naar Amerika, Canada, Frankrijk, Italïe, Oostenrijk en Zwitserland. Natuurlijk is het altijd mogelijk zelf een bestemming aan te dragen, ook wanneer deze (nog) niet op onze website te vinden is. Elk land heeft haar eigen karakteriserende charmes en hoogte punten...


Met Planet Snow ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Hotspots

Wintersport Amerika:


    Wintersport Scandinavie: