Reisadvies

Wyoming

Wyoming – beter bekend als de Equality State - wordt gezien als een echt Mekka voor ski- en snowboard fanaten, de kers op de taart is het Jackson Hole Mountain skigebied, met een royaal aantal skimogelijkheden voor wintersportliefhebbers van elk niveau! Wyoming was de 44ste staat die lid werd van de Verenigde Staten. Het was de eerste staat met stemrecht voor vrouwen, vandaar ‘Equality State’ (gelijkwaardigheid).

Een derde deel van de staat bestaat uit bergen - de wereldberoemde Rocky Mountains - en ruim 20% is bebost. Voor wintersportliefhebbers die op zoek zijn naar uitdaging zullen deze cijfers als muziek in de oren klinken! Door de bergen en bebossing zijn er idyllische skigebieden te vinden! Wyoming is populair onder mens en dier. Vele grote diersoorten zoals elanden, grizzly beren, bergleeuwen, otters, bevers en wasberen hebben de prachtige natuur verkozen tot hun leefomgeving. Jaarlijks vindt er in de grootste stad van de staat (Cheyenne) de gelijknamige Cheyenne Frontier Days Rodeo plaats: één van de grootste rodeo’s van de wereld. Geen wonder dat de staat ook wel ‘Cowboy State’ genoemd wordt. Al vind je er geen cowboys in overvloed: de bevolkingsdichtheid is enorm laag, er leven gemiddeld slechts 2 ‘cowboys’ per vierkante kilometer!

Planet Snow Wintersportvakanties

PlanetSnow wintersportvakanties biedt door middel van persoonlijk contact, professioneel wintersport advies - voor de beste prijs, met zorgvuldig geselecteerde accommodaties en volgens de makkelijkste vertrekschema's én flexibele aankomstdata! Naast standaard reizen bieden wij maatwerk, maar ook voor een snelle "tussendoor" vakantie kun je bij ons terecht! We bieden eigen reizen en werken samen met veel touroperators in Nederland en Duitsland.

"Jouw wensen en onze expertise, vormen samen jouw droomwintersportvakantie!"

Afgesteld op jouw wensen, behoeftes en voorkeuren vinden wij een perfecte bestemming voor jouw droomwintersportvakantie. Momenteel biedt Planet Snow reizen naar Amerika, Canada, Frankrijk, Italïe, Oostenrijk en Zwitserland. Natuurlijk is het altijd mogelijk zelf een bestemming aan te dragen, ook wanneer deze (nog) niet op onze website te vinden is. Elk land heeft haar eigen karakteriserende charmes en hoogte punten...


Met Planet Snow ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Hotspots

Wintersport Amerika:


    Wintersport Scandinavie: