Reisadvies

Banff & Lake Louise ‘Big 3’

De prachtige plaatsen Banff en Lake Louise liggen in het hart van de Rocky Mountains, in de provincie Alberta, Canada. Dankzij deze positie (in een van Canada’s grootste skigebieden) beschikt het Banff & Lake Louise ‘Big 3’ skigebied over fenomenale sneeuwcondities! De twee steden bevinden zich in het oudste natuurpark van Canada en delen 3 fantastische skigebieden: het Sunshine Village- , Mount Norquay- en Lake Louise skigebied. Flora en fauna liefhebbers zullen zich in hun nopjes voelen; het spoten van onder meer elanden, herten en coyote (wolfachtige) - tijdens de shuttlebus transfers van de stad naar het skigebied - behoort tot de orde van de dag!

Het Big 3 skigebied is (zoals de naam al zegt) opgebouwd uit drie deelgebieden. Alle drie beschikken ze over meer dan genoeg milde afdaling; ideaal voor beginners of gevorderden die het liever rustig aan doen. Voor de avontuurlijke gevorderden zijn er eindeloze open vlaktes en een handje vol bowls met een zachtaardig karakter. De back bowls in het Lake Louise skigebied zijn het speelterrein voor experts, samen met de steile en hobbelige afdalingen op Goats Eye mountain in het Sunshine skigebied. Voor de echte waaghalzen zijn er afdalingen die enige kunde vragen, te vinden bij Delirium Dive. Deze zijn enkel geschikt voor de doorgewinterde professionals!

Planet Snow Wintersportvakanties

PlanetSnow wintersportvakanties biedt door middel van persoonlijk contact, professioneel wintersport advies - voor de beste prijs, met zorgvuldig geselecteerde accommodaties en volgens de makkelijkste vertrekschema's én flexibele aankomstdata! Naast standaard reizen bieden wij maatwerk, maar ook voor een snelle "tussendoor" vakantie kun je bij ons terecht! We bieden eigen reizen en werken samen met veel touroperators in Nederland en Duitsland.

"Jouw wensen en onze expertise, vormen samen jouw droomwintersportvakantie!"

Afgesteld op jouw wensen, behoeftes en voorkeuren vinden wij een perfecte bestemming voor jouw droomwintersportvakantie. Momenteel biedt Planet Snow reizen naar Amerika, Canada, Frankrijk, Italďe, Oostenrijk en Zwitserland. Natuurlijk is het altijd mogelijk zelf een bestemming aan te dragen, ook wanneer deze (nog) niet op onze website te vinden is. Elk land heeft haar eigen karakteriserende charmes en hoogte punten...


Met Planet Snow ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Hotspots

Wintersport Amerika:


    Wintersport Scandinavie: