Reisadvies

Lake Louise

Lake Louise sleepte tijdens de World Ski Awards 2015 de titel “beste Canadese skigebied” binnen, onder andere dankzij haar adembenemende uitzichten over de Rocky Mountains. Het kleine dorp is perfect gepositioneerd, op viereneenhalve kilometer afstand van het skigebied zelf, liggend aan een sprookjesachtig mooi meer. Je treft er een handje vol winkels en de hotels en resorts bieden sfeervolle restaurants en bars, waar regelmatig relaxte, ontspannende evenementen georganiseerd worden.

Een ware schatkist

Klik om te vergrotenHet skigebied biedt een combinatie van prachtige steile en langgerekte afdalingen en offpiste mogelijkheden, in een wonderschoon decor met een oppervlakte van 4200 acres. De drie gigantische bergen bieden vertier voor skiërs en snowboarders van elk niveau, onder het genot van optimale sneeuwcondities. Via vrijwel elke lift is het voor zowel beginners, gevorderden als experts mogelijk een geschikte afdaling te betreden!

Experts worden onafgebroken geamuseerd dankzij de eindeloze vrije vallen, steile stukken, aanwezigheid van geulen en geweldige bowls. Freestylers zullen zich helemaal thuis voelen in het Telus Snowtime Park, dat mogelijkheden biedt voor elk niveau. Het plaatselijke toerisme bureau biedt dagelijks gratis ski rondleidingen zodat je alle high-lights in het gebied kunt bewonderen.

2 gevonden.

Deer Lodge

Canada > Banff & Lake Louise ‘Big 3’ > Lake Louise

Uniek hotel op loopafstand van het legendarische meer. ‘s Winters wordt er een gratis shuttledienst van- en naar de piste aangeboden!

Offerte aanvragen
    
Per persoon
Verzorging volgens beschrijving
Boeken & meer info

Fairmont Chateau Lake Louise

Canada > Banff & Lake Louise ‘Big 3’ > Lake Louise

Geniet van een comfortabele kamer, tijdens je verblijf in een van de mooiste plaatsjes van Canada; met oneindige en ongekende skimogelijkheden!

Offerte aanvragen
    
Per persoon
Verzorging volgens beschrijving
Boeken & meer info
2 gevonden.

Vind je wintersportbestemming op de kaart

Planet Snow Wintersportvakanties

PlanetSnow wintersportvakanties biedt door middel van persoonlijk contact, professioneel wintersport advies - voor de beste prijs, met zorgvuldig geselecteerde accommodaties en volgens de makkelijkste vertrekschema's én flexibele aankomstdata! Naast standaard reizen bieden wij maatwerk, maar ook voor een snelle "tussendoor" vakantie kun je bij ons terecht! We bieden eigen reizen en werken samen met veel touroperators in Nederland en Duitsland.

"Jouw wensen en onze expertise, vormen samen jouw droomwintersportvakantie!"

Afgesteld op jouw wensen, behoeftes en voorkeuren vinden wij een perfecte bestemming voor jouw droomwintersportvakantie. Momenteel biedt Planet Snow reizen naar Amerika, Canada, Frankrijk, Italïe, Oostenrijk en Zwitserland. Natuurlijk is het altijd mogelijk zelf een bestemming aan te dragen, ook wanneer deze (nog) niet op onze website te vinden is. Elk land heeft haar eigen karakteriserende charmes en hoogte punten...


Met Planet Snow ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Hotspots

Wintersport Amerika:


    Wintersport Scandinavie: