Reisadvies

Fernie Alpine Resort

Fernie staat bekend als snowboard en offpiste Mekka. Het hele seizoen lang vind je hier rustige, met ultra fijne poedersneeuw bedekte pistes, verborgen in het hart van de Canadese Rockies. Fernie biedt afdalingen van elk niveau: van vlakke, relaxte, laaggelegen pistes, steile Alpiner afdalingen op een onregelmatige, uitdagende ondergrond tot pistes die zelfs de beste experts zullen uitdagen!

Beginners zullen zich helemaal thuis voelen tijdens een bezoekje aan de Mini and Mighty Moose Chairs, om de lagere bergen te trotseren. Gevorderden zijn helemaal op hun plek rondom de boomgrens, waar ze zichzelf op de proef kunnen stellen - zonder het gevoel te krijgen te hoog gegrepen te hebben - als ze instappen bij de Timber Bowl Express. Experts zijn helemaal in hun element op de overvloedig aanwezige steile afdalingen vol hobbels en de 5 enorme powder bowls.

Voor snowboarders is Fernie the place to be. Het skigebied is uitgegroeid tot het nummer één boarding paradijs, dankzij de wijdstrekkende open bowls en legendarische sneeuwkwaliteit. Hierdoor is Fernie een Mekka voor offpiste skiërs. Daarnaast is het waarschijnlijk een van de beste plekken van de wereld om plezier te beleven en te profiteren van de snow cats, met een gunstige prijs; in tegen stelling tot de duurdere variant: heli-skiën.

Planet Snow Wintersportvakanties

PlanetSnow wintersportvakanties biedt door middel van persoonlijk contact, professioneel wintersport advies - voor de beste prijs, met zorgvuldig geselecteerde accommodaties en volgens de makkelijkste vertrekschema's én flexibele aankomstdata! Naast standaard reizen bieden wij maatwerk, maar ook voor een snelle "tussendoor" vakantie kun je bij ons terecht! We bieden eigen reizen en werken samen met veel touroperators in Nederland en Duitsland.

"Jouw wensen en onze expertise, vormen samen jouw droomwintersportvakantie!"

Afgesteld op jouw wensen, behoeftes en voorkeuren vinden wij een perfecte bestemming voor jouw droomwintersportvakantie. Momenteel biedt Planet Snow reizen naar Amerika, Canada, Frankrijk, Italïe, Oostenrijk en Zwitserland. Natuurlijk is het altijd mogelijk zelf een bestemming aan te dragen, ook wanneer deze (nog) niet op onze website te vinden is. Elk land heeft haar eigen karakteriserende charmes en hoogte punten...


Met Planet Snow ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Hotspots

Wintersport Amerika:


    Wintersport Scandinavie: