Reisadvies

Fernie

Fernie is Brits Colombia haar verborgen pareltje. Met een geweldige sneeuwval van (gemiddeld) 900 centimeter en uitdagende afdalingen biedt Fernie daadwerkelijke ‘steep and deep’ mogelijkheden. De lager gelegen pistes (dichtbij de resorts) zijn opgedragen aan de beginnende skiërs. Maar ook voor gevorderden en experts is er van alles te beleven, zoals de steile powder bowls.

Rondom de resorts tref je een uitgebreide selectie bars, evenals in het gehele skigebied. Overal heerst een relaxte en vriendelijke sfeer, wat het verblijf van skiërs van elk niveau een aangename en plezierige ervaring zal maken. Fernie is de uitgelezen plek voor wintersportliefhebbers die op zoek zijn naar een unieke ervaring.

Het skigebied kent een relaxte en bescheiden sfeer. Het oude deel van de stad vind je op slechts 5 kilometer afstand. Dankzij een efficiëntie busverbinding ben je er binnen mum van tijd! Je krijgt meteen toegang tot een uitbundige après-ski, waar je kunt feesten tot je er bij neer valt (tot diep in de nacht). Ook in het hedendaagse Fernie tref je (onder aan de pistes) een levendige après-ski. Oorstrelende klanten van live muziek hoor je regelmatig, onder meer in de ‘Powder Horn Bar’ en ‘Griz Inn’.

1 gevonden.

Best Western Fernie Mountain Lodge

Canada > Fernie Alpine Resort > Fernie

The Best Western Lodge is dé perfecte uitvalbasis voor avonturen van wereldklasse, zeker op de sneeuw! De legendarische afdalingen liggen er voor het oprapen!

Offerte aanvragen
    
Per persoon
Verzorging volgens beschrijving
Boeken & meer info
1 gevonden.

Vind je wintersportbestemming op de kaart

Planet Snow Wintersportvakanties

PlanetSnow wintersportvakanties biedt door middel van persoonlijk contact, professioneel wintersport advies - voor de beste prijs, met zorgvuldig geselecteerde accommodaties en volgens de makkelijkste vertrekschema's én flexibele aankomstdata! Naast standaard reizen bieden wij maatwerk, maar ook voor een snelle "tussendoor" vakantie kun je bij ons terecht! We bieden eigen reizen en werken samen met veel touroperators in Nederland en Duitsland.

"Jouw wensen en onze expertise, vormen samen jouw droomwintersportvakantie!"

Afgesteld op jouw wensen, behoeftes en voorkeuren vinden wij een perfecte bestemming voor jouw droomwintersportvakantie. Momenteel biedt Planet Snow reizen naar Amerika, Canada, Frankrijk, Italïe, Oostenrijk en Zwitserland. Natuurlijk is het altijd mogelijk zelf een bestemming aan te dragen, ook wanneer deze (nog) niet op onze website te vinden is. Elk land heeft haar eigen karakteriserende charmes en hoogte punten...


Met Planet Snow ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Hotspots

Wintersport Amerika:


    Wintersport Scandinavie: