Reisadvies

Whistler Blackcomb Ski Area

Whisler biedt een van de meest gewilde en populairste skigebieden van de wereld. De omgeving (inclusief de Blackcomb en Whistler Mountain) is spectaculair en een van de grootste van Noord-Amerika. Whistler zelf is doelbewust gebouwd en ingedeeld om een zo optimaal mogelijk aanbod faciliteiten, voorzieningen en resorts te bieden - aan wintersportliefhebbers van over de hele wereld.

Het high-speed liften netwerk in Whistler is een van de meest indrukwekkende die je kunt vinden, evenals de toegang tot (en) de pistes (zelf). Dankzij het sublieme liften netwerk bevind je je binnen 20 minuten op de top van de berg. De ‘Peak2Peak Gondola’ breekt alle records en biedt je (toegang tot) meer dan 200 afdalingen, 3 gletsjers en 16 Alpiner bowls. Ook is er een groot aantal begeerde Snow parken te vinden; speciaal voor snowboarders en freestylers. Voor beginners beschikt het gebied over diverse skischolen. Gevorderden zullen de runs rond de boomgrens verkiezen, terwijl de echte experts hun voorkeur uit zal gaan naar de langste afdaling - met het grootste hoogte verschil van Noord-Amerika - richting de dorpen. ‘Fresh Tracks’ is een uitstekende optie voor vroege vogels: deze formule omvat een gezond ontbijt op de berg, gevolgd door toegang tot de pistes, gedurende de vroegste uurtjes van de dag.

Planet Snow Wintersportvakanties

PlanetSnow wintersportvakanties biedt door middel van persoonlijk contact, professioneel wintersport advies - voor de beste prijs, met zorgvuldig geselecteerde accommodaties en volgens de makkelijkste vertrekschema's én flexibele aankomstdata! Naast standaard reizen bieden wij maatwerk, maar ook voor een snelle "tussendoor" vakantie kun je bij ons terecht! We bieden eigen reizen en werken samen met veel touroperators in Nederland en Duitsland.

"Jouw wensen en onze expertise, vormen samen jouw droomwintersportvakantie!"

Afgesteld op jouw wensen, behoeftes en voorkeuren vinden wij een perfecte bestemming voor jouw droomwintersportvakantie. Momenteel biedt Planet Snow reizen naar Amerika, Canada, Frankrijk, Italïe, Oostenrijk en Zwitserland. Natuurlijk is het altijd mogelijk zelf een bestemming aan te dragen, ook wanneer deze (nog) niet op onze website te vinden is. Elk land heeft haar eigen karakteriserende charmes en hoogte punten...


Met Planet Snow ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Hotspots

Wintersport Amerika:


    Wintersport Scandinavie: