Reisadvies

Lapland

Op het noordelijkste puntje van Finland, vind je het magische winterlandschap dat we kennen als Lapland. Van 24urige zon dagen tot de donkere winters met het noorderlicht, Lapland heeft een prachtig contrast!

Elk seizoen in Lapland heeft zijn eigen bijzondere kenmerken, maar de winter spant toch wel de kroon. Met het adembenemende noorderlicht dat het landschap in een waar winterwonderland verandert! In Lapland loopt het winterseizoen van begin November en eindigt sowieso pas in Mei, vaak begint de sneeuw dan pas rustig aan weg te smelten.

Tijdens een bezoek aan Lapland zul je al gauw merken dat Lapland niet bekent staat om zijn wintersportgebieden, maar er kan ook geskied of gesnowboard worden. Iets waar de lokale bevolking wel trots op is, is de traditionele klederdracht. Deze zie je vaak terugkomen in de wat afgelegen dorpjes en zal je tijdens een excursie meer informatie over krijgen.

Planet Snow Wintersportvakanties

PlanetSnow wintersportvakanties biedt door middel van persoonlijk contact, professioneel wintersport advies - voor de beste prijs, met zorgvuldig geselecteerde accommodaties en volgens de makkelijkste vertrekschema's én flexibele aankomstdata! Naast standaard reizen bieden wij maatwerk, maar ook voor een snelle "tussendoor" vakantie kun je bij ons terecht! We bieden eigen reizen en werken samen met veel touroperators in Nederland en Duitsland.

"Jouw wensen en onze expertise, vormen samen jouw droomwintersportvakantie!"

Afgesteld op jouw wensen, behoeftes en voorkeuren vinden wij een perfecte bestemming voor jouw droomwintersportvakantie. Momenteel biedt Planet Snow reizen naar Amerika, Canada, Frankrijk, Italïe, Oostenrijk en Zwitserland. Natuurlijk is het altijd mogelijk zelf een bestemming aan te dragen, ook wanneer deze (nog) niet op onze website te vinden is. Elk land heeft haar eigen karakteriserende charmes en hoogte punten...


Met Planet Snow ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Hotspots

Wintersport Amerika:


    Wintersport Scandinavie: