Reisadvies

Resort Lapland

Midden in de sneeuw geniet je van alle pracht die Lapland te bieden heeft!

Voor je ultieme sneeuwvakantie in Lapland kies je voor één van onze fantastische resorts en hotels in Lapland! Of je nu echt op zoek bent naar een luxe vakantie, gezellige familie accommodatie of heerlijk privé met zijn tweeën op vakantie wilt. Bij Planet Snow vind je voor ieder wat wils!

3 gevonden.

Hotel Harriniva

Finland > Lapland > Resort Lapland

De middernachtzon, de herfstkleuren en de winterse magie maken een geweldige aanvulling op een verder ongelooflijke locatie!

Offerte aanvragen

Hotel Jeris

Finland > Lapland > Resort Lapland

Het Jeris Hotel ligt aan de rand van een prachtig meer, waardoor je uitzicht hebt over het oneindige!

Offerte aanvragen

Torassieppi Resort

Finland > Lapland > Resort Lapland

Als je opzoek bent naar een gezellige accommodatie met de rust van de natuur, dan is Torassieppi de perfecte locatie naast het Pallas-Yllästunturi nationaal park!

Offerte aanvragen
3 gevonden.

Vind je wintersportbestemming op de kaart

Planet Snow Wintersportvakanties

PlanetSnow wintersportvakanties biedt door middel van persoonlijk contact, professioneel wintersport advies - voor de beste prijs, met zorgvuldig geselecteerde accommodaties en volgens de makkelijkste vertrekschema's én flexibele aankomstdata! Naast standaard reizen bieden wij maatwerk, maar ook voor een snelle "tussendoor" vakantie kun je bij ons terecht! We bieden eigen reizen en werken samen met veel touroperators in Nederland en Duitsland.

"Jouw wensen en onze expertise, vormen samen jouw droomwintersportvakantie!"

Afgesteld op jouw wensen, behoeftes en voorkeuren vinden wij een perfecte bestemming voor jouw droomwintersportvakantie. Momenteel biedt Planet Snow reizen naar Amerika, Canada, Frankrijk, Italïe, Oostenrijk en Zwitserland. Natuurlijk is het altijd mogelijk zelf een bestemming aan te dragen, ook wanneer deze (nog) niet op onze website te vinden is. Elk land heeft haar eigen karakteriserende charmes en hoogte punten...


Met Planet Snow ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Hotspots

Wintersport Amerika:


    Wintersport Scandinavie: