Reisadvies

Tignes

Wat ooit de oude dorpskern van Tignes was, wordt nu omringd door een compleet skioord, met een mooie balans tussen traditioneel en modern. Het familievriendelijke Tignes ligt op 1550 meter hoogte en bestaat uit verschillende wijken, waaronder: Tignes Val Claret, Tignes Le Lac en Tignes les Brévières. Deze zijn verbonden door middel van gratis skibussen en liften.

In 1992 diende de sneeuw die het dorp omringd, als strijdtoneel voor de Olympische Winterspelen. Je vindt er onder meer het ‘Domain Plein Soleil’, op de zuidelijke flanken. Gevorderden en experts zullen zich hier prima vermaken. Het piste aanbod is divers: elke moeilijkheidsgraad en elk niveau, passeert de revue.

Maar ook naast de sneeuw valt er in Tignes van alles te beleven. ’s Avonds lokken de typische bars, gevarieerde restaurants, discotheken en (niet te vergeten!) de wekelijkse nachtski-mogelijkheden met animatie, je uit je accommodatie. Daarnaast kun je onder meer een bezoek brengen aan de bioscoop, het museum, openbare zwembad, de sauna of deelnemen aan arrensleetochten.


Blauwe piste:
41 km
Rode piste: 21 km
Zwarte piste: 16 km
Langlauf piste: 8 km
Snowpark: ja

Grote gondelliften: 1
Kleine gondelliften: 3
Sleepliften: 13
Stoeltjesliften: 6
Treintje: 1

4 gevonden.

CGH Résidences & Spas Kalinda Village

Frankrijk > Espace Killy > Tignes

De appartementen zijn gelegen in het nieuwe dorpsgedeelte van CGH Kalinda. Bij aankomst in het complex word je warm onthaald in de lounge met haard.

Offerte aanvragen
 
Per persoon
Verzorging volgens beschrijving
Boeken & meer info

Hotel en Appartementen Le Taos

Frankrijk > Espace Killy > Tignes

Wie na het skiën wil ontspannen, kan een duik nemen in het verwarmde zwembad of plaats nemen in de sauna of het stoombad.

Offerte aanvragen
 
Per persoon
Verzorging volgens beschrijving
Boeken & meer info

Le Gentiana

Frankrijk > Espace Killy > Tignes

Na een dagje skiën kun je heerlijk ontspannen in het overdekte zwembad, het stoombad en de sauna. ’s Ochtends kun je aanschuiven bij het ontbijtbuffet.

Offerte aanvragen
 
Per persoon
Verzorging volgens beschrijving
Boeken & meer info

Résidence Odalys Le Rond Point des Pistes

Frankrijk > Espace Killy > Tignes

De appartementen liggen in de buurt van de Grande Mottekabelbaan die je rechtstreeks naar de gletsjer van het skigebied van Tignes brengt.

Offerte aanvragen
 
Per persoon
Verzorging volgens beschrijving
Boeken & meer info
4 gevonden.

Vind je wintersportbestemming op de kaart

Planet Snow Wintersportvakanties

PlanetSnow wintersportvakanties biedt door middel van persoonlijk contact, professioneel wintersport advies - voor de beste prijs, met zorgvuldig geselecteerde accommodaties en volgens de makkelijkste vertrekschema's én flexibele aankomstdata! Naast standaard reizen bieden wij maatwerk, maar ook voor een snelle "tussendoor" vakantie kun je bij ons terecht! We bieden eigen reizen en werken samen met veel touroperators in Nederland en Duitsland.

"Jouw wensen en onze expertise, vormen samen jouw droomwintersportvakantie!"

Afgesteld op jouw wensen, behoeftes en voorkeuren vinden wij een perfecte bestemming voor jouw droomwintersportvakantie. Momenteel biedt Planet Snow reizen naar Amerika, Canada, Frankrijk, Italïe, Oostenrijk en Zwitserland. Natuurlijk is het altijd mogelijk zelf een bestemming aan te dragen, ook wanneer deze (nog) niet op onze website te vinden is. Elk land heeft haar eigen karakteriserende charmes en hoogte punten...


Met Planet Snow ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Hotspots

Wintersport Amerika:


    Wintersport Scandinavie: