Reisadvies

Mont Blanc

Het skigebied ‘Mont Blanc’ ligt (zoals de naam al verklapt) aan de voet van Europa’s hoogste berg: de Mont Blanc. Het gebied ligt vrijwel tegen de Zwitserse grens aan en bestaat uit de dorpen: Argentière, Chamonix, Les Houches en Vallorcine. Wanneer je de witte deken van sneeuw betreedt, heb je adembenemend uitzicht op de hoog reikende bergtoppen in de omgeving.

Het gebied is populair onder wintersporters van over de hele wereld. Overdag is het gezellig druk in de dorpen en op de pistes en ’s avonds tref je er een bruisend nachtleven. De aanwezigheid van brede pistes, gemakkelijke routes en sneeuw van goede kwaliteit maakt het Mont Blanc skigebied een echte familiebestemming. Tevens is er voor elke wintersportliefhebber wat wils!

Met de ‘Mont Blanc Unlimited’ skipas kan je jezelf uitleven op ongeveer 112 kilometer pistes. Deze zijn uitstekend op elkaar zijn aangesloten door middel van 42 moderne skiliften – waaronder verschillende gondelliften. Beginners kunnen hun techniek verbeteren op de rustige afdalingen. Voor gevorderde wintersporters zijn er heel wat offpiste trajecten te vinden!

Planet Snow Wintersportvakanties

PlanetSnow wintersportvakanties biedt door middel van persoonlijk contact, professioneel wintersport advies - voor de beste prijs, met zorgvuldig geselecteerde accommodaties en volgens de makkelijkste vertrekschema's én flexibele aankomstdata! Naast standaard reizen bieden wij maatwerk, maar ook voor een snelle "tussendoor" vakantie kun je bij ons terecht! We bieden eigen reizen en werken samen met veel touroperators in Nederland en Duitsland.

"Jouw wensen en onze expertise, vormen samen jouw droomwintersportvakantie!"

Afgesteld op jouw wensen, behoeftes en voorkeuren vinden wij een perfecte bestemming voor jouw droomwintersportvakantie. Momenteel biedt Planet Snow reizen naar Amerika, Canada, Frankrijk, Italïe, Oostenrijk en Zwitserland. Natuurlijk is het altijd mogelijk zelf een bestemming aan te dragen, ook wanneer deze (nog) niet op onze website te vinden is. Elk land heeft haar eigen karakteriserende charmes en hoogte punten...


Met Planet Snow ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Hotspots

Wintersport Amerika:


    Wintersport Scandinavie: