Reisadvies

ItaliŽ

'De zonnige zijde van de Alpen'. Dit is wat de Italianen zelf over hun skigebieden (in de Dolomieten) zeggen. Als wintersportbestemming biedt ItaliŽ de perfecte combinatie van fantastische skigebieden en warme gastvrijheid. De Zuid-Tiroolse gemoedelijkheid in onder meer Val Gardena en de goede Italiaanse keuken (bijvoorbeeld in Canazei - Val di Fassa) zullen het hart van iedere skiŽr sneller doen kloppen.

Het sneeuwzekere klimaat van de hooggelegen pistes en skidorpen en de zeer gunstige ligging aan de zonnige zuidzijde van de Alpen zijn slechts enkele redenen waarom veel wintersporters voor ItaliŽ kiezen. Je hebt keuze uit een aantal uitstekende ski-resorts, waarmee zowel de fanatieke skiŽr als de wat meer relaxte wintersporter uit de voeten kan. ItaliŽ is een echte voorloper op het gebied van kunstsneeuw; de kans om gedurende het skiseizoen uitgestrekte, groene berghelling aan te treffen is vrijwel nihil. Daarnaast kent het land een uitgebreid cultureel aanbod. Denk aan steden zoals Milaan, Verona of Turijn. Tevens sta je vanuit hier binnen mum van tijd op de piste; een uitstekende bereikbaarheid dus, zeker wanneer je het vliegtuig neemt!

Vind je wintersportbestemming op de kaart

Planet Snow Wintersportvakanties

PlanetSnow wintersportvakanties biedt door middel van persoonlijk contact, professioneel wintersport advies - voor de beste prijs, met zorgvuldig geselecteerde accommodaties en volgens de makkelijkste vertrekschema's ťn flexibele aankomstdata! Naast standaard reizen bieden wij maatwerk, maar ook voor een snelle "tussendoor" vakantie kun je bij ons terecht! We bieden eigen reizen en werken samen met veel touroperators in Nederland en Duitsland.

"Jouw wensen en onze expertise, vormen samen jouw droomwintersportvakantie!"

Afgesteld op jouw wensen, behoeftes en voorkeuren vinden wij een perfecte bestemming voor jouw droomwintersportvakantie. Momenteel biedt Planet Snow reizen naar Amerika, Canada, Frankrijk, ItalÔe, Oostenrijk en Zwitserland. Natuurlijk is het altijd mogelijk zelf een bestemming aan te dragen, ook wanneer deze (nog) niet op onze website te vinden is. Elk land heeft haar eigen karakteriserende charmes en hoogte punten...


Met Planet Snow ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Hotspots

Wintersport Amerika:


    Wintersport Scandinavie: