Reisadvies

Breuil-Cervina

Skigebied Breuil-Cervinia / Zermatt ( 1515 – 3480 meter)

De Aostavallei is een prachtig berggebied, liggend in de uitlopers van drie van de hoogste Europese bergen: Mont Blanc, Monte Rosa en Monte Cervino (Matterhorn). De regio beschikt over modern ingerichte skipistes, met een hoge sneeuwzekerheid. Vanuit Breuil-Cervinia bereik je Zermatt (in Zwitserland) in mum van tijd! Op die manier heb je plots toegang tot 411 kilometer pistes in plaats van 146 kilometer, om te ontdekken. Stijg op tot een van de hoogste punten in de regio: Plateau Rosa, op 3480 meter hoogte. Met de Internationaler Skipass krijg je toegang tot het grootste deel van alle pistes in de omgeving.

Het skigebied rond het dorp zelf beschikt voornamelijk over blauwe- en rode pistes, allemaal van vergelijkbaar niveau. Het is een bijzonder veilig gebied vol (over)duidelijke afbakeningen en signalen. Zo worden bijvoorbeeld onverwachte jumps tijdig aangegeven. Je zal er voornamelijk vlakke, brede, kilmeters lange cravepistes treffen: een idyllische plek voor liefhebbers! De Matternhorn express brengt 100 man tegelijk naar een hoogte van 3884 hoogte!

Planet Snow Wintersportvakanties

PlanetSnow wintersportvakanties biedt door middel van persoonlijk contact, professioneel wintersport advies - voor de beste prijs, met zorgvuldig geselecteerde accommodaties en volgens de makkelijkste vertrekschema's én flexibele aankomstdata! Naast standaard reizen bieden wij maatwerk, maar ook voor een snelle "tussendoor" vakantie kun je bij ons terecht! We bieden eigen reizen en werken samen met veel touroperators in Nederland en Duitsland.

"Jouw wensen en onze expertise, vormen samen jouw droomwintersportvakantie!"

Afgesteld op jouw wensen, behoeftes en voorkeuren vinden wij een perfecte bestemming voor jouw droomwintersportvakantie. Momenteel biedt Planet Snow reizen naar Amerika, Canada, Frankrijk, Italïe, Oostenrijk en Zwitserland. Natuurlijk is het altijd mogelijk zelf een bestemming aan te dragen, ook wanneer deze (nog) niet op onze website te vinden is. Elk land heeft haar eigen karakteriserende charmes en hoogte punten...


Met Planet Snow ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Hotspots

Wintersport Amerika:


    Wintersport Scandinavie: