Reisadvies

Brueil-Cervinia

Het prestigieuze skioord Breuil-Cervinia ligt op 2050 meter hoogte aan de voet van de Matterhorn/Monte Cervinio. De hoge ligging resulteert in een uitmuntende sneeuwzekerheid. Daarnaast brengt het Trodener Steck liftstation je naar een eeuwig besneeuwde gletsjer, waardoor skiën altijd mogelijk is. Heb je even geen zin om door nuchtere Hollanders omringd te worden? Dan is Breuil-Cervinia precies wat je zoekt; het dorp is vrij onbekend onder Nederlandse wintersporters.

Je beleeft niet enkel winterplezier tijdens het skiën of snowboarden, ook gedurende een aangename pauze in een van de vele skihutten langs de pisten, word je opgewacht door een en al vertier! In Breuil-Cervinia tref je geen Tiroolse après-ski taferelen, als ideale afsluiter van de ski-dag kun je terecht in een van de sfeervolle restaurants, bars of discotheken.

1 gevonden.

Hotel Chalet Valdotain

Italië > Breuil-Cervina > Brueil-Cervinia

Dagelijks kun je genieten van een ontbijtbuffet en een viergangenkeuzediner. Daarnaast is er één keer per week een heerlijk diner met streekgerechten!

Offerte aanvragen
 
per persoon
Verzorging volgens beschrijving
Boeken & meer info
1 gevonden.

Vind je wintersportbestemming op de kaart

Planet Snow Wintersportvakanties

PlanetSnow wintersportvakanties biedt door middel van persoonlijk contact, professioneel wintersport advies - voor de beste prijs, met zorgvuldig geselecteerde accommodaties en volgens de makkelijkste vertrekschema's én flexibele aankomstdata! Naast standaard reizen bieden wij maatwerk, maar ook voor een snelle "tussendoor" vakantie kun je bij ons terecht! We bieden eigen reizen en werken samen met veel touroperators in Nederland en Duitsland.

"Jouw wensen en onze expertise, vormen samen jouw droomwintersportvakantie!"

Afgesteld op jouw wensen, behoeftes en voorkeuren vinden wij een perfecte bestemming voor jouw droomwintersportvakantie. Momenteel biedt Planet Snow reizen naar Amerika, Canada, Frankrijk, Italïe, Oostenrijk en Zwitserland. Natuurlijk is het altijd mogelijk zelf een bestemming aan te dragen, ook wanneer deze (nog) niet op onze website te vinden is. Elk land heeft haar eigen karakteriserende charmes en hoogte punten...


Met Planet Snow ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Hotspots

Wintersport Amerika:


    Wintersport Scandinavie: