Reisadvies

Trysil

Het skigebied Trysil ligt aan de voet van de berg Trysilfjellet en op zo’n 200 kilometer van Oslo. Ondanks dat het skigebied op maar maximaal 1132meter hoogte ligt, is het gebied zeer sneeuwzeker en geniet je van een extra lang wintersportseizoen! Trysil biedt ruim 70 kilometer aan skipistes in 4 deelgebieden, welke allemaal doormiddel van pistes en skiliften met elkaar verbonden zijn!

De pistes van het skigebied hebben minder hoogte verschil dan in de Alpen, waardoor het gebied zeer goed toegankelijk is voor beginnende skiërs en families. Er is voor ieder niveau wintersporter van alles te beleven met pistes variërende van groen tot zwart. Ben je meer van het freestylen? Zelfs dan zul je je niet vervelen. Trysil heeft namelijk een leuk funpark en een halfpipe tot zijn beschikking!

Het gebied is vooral in trek bij natuurliefhebbers, rustzoekers en families. Doordat er vele kinderweides zijn om met de kinderen te oefenen, is het voor families met jonge kinderen heel toegankelijk om op wintersport te gaan. Zijn de kinderen uitgespeeld of uitgeleerd voor vandaag? Dan vind je in het skigebied verschillende speciale lunchhutten waar je kan gaan picknicken. Ook zijn er plekken met barbecues en natuurlijk restaurantjes op en rond de pistes.

Planet Snow Wintersportvakanties

PlanetSnow wintersportvakanties biedt door middel van persoonlijk contact, professioneel wintersport advies - voor de beste prijs, met zorgvuldig geselecteerde accommodaties en volgens de makkelijkste vertrekschema's én flexibele aankomstdata! Naast standaard reizen bieden wij maatwerk, maar ook voor een snelle "tussendoor" vakantie kun je bij ons terecht! We bieden eigen reizen en werken samen met veel touroperators in Nederland en Duitsland.

"Jouw wensen en onze expertise, vormen samen jouw droomwintersportvakantie!"

Afgesteld op jouw wensen, behoeftes en voorkeuren vinden wij een perfecte bestemming voor jouw droomwintersportvakantie. Momenteel biedt Planet Snow reizen naar Amerika, Canada, Frankrijk, Italïe, Oostenrijk en Zwitserland. Natuurlijk is het altijd mogelijk zelf een bestemming aan te dragen, ook wanneer deze (nog) niet op onze website te vinden is. Elk land heeft haar eigen karakteriserende charmes en hoogte punten...


Met Planet Snow ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Hotspots

Wintersport Amerika:


    Wintersport Scandinavie: