Reisadvies

Trysil

Trysil is het grootste skigebied in Noorwegen. Het echte alpine wintersportresort is geheel ingericht op wintersporters! Het dorp ligt aan de voet van de Trysilfjellet berg en biedt verschillende winkeltjes, cafés en restaurants. De gezellige dorpskern is ook de thuisbasis voor andere leuke activiteiten zoals een tocht met een hondenslee of sneeuwscooter.

Trysil is een geweldig skioord voor families met jonge kinderen. Binnen het skigebied vind je vele kindvriendelijke faciliteiten en meerdere kinderpistes waar verschillende liften en pistes zo zijn aangepast dat de kinderen er heerlijk kunnen spelen en leren skiën.

De pistes van het skigebied liggen rondom de berg Trysilfjellet, waardoor het gebied een behoorlijke diversiteit aan pistes kent. De verschillende pistes variëren van groen tot zwart en bieden een prima combinatie voor beginnende en gevorderde skiërs. Ook snowboarders en freestylers zullen zich goed kunnen vermaken in de halfpipe en het funpark in het skigebied!

2 gevonden.

Radisson Blu Mountain Resort

Noorwegen > Trysil > Trysil

Meteen aan de piste biedt het Raddisson Blu Mountain Resort een perfecte locatie voor ski-in en ski-out!

Offerte aanvragen
per persoon
Verzorging volgens beschrijving
Boeken & meer info

Radisson Blu Resort Trysil

Noorwegen > Trysil > Trysil

Prachtig resort gelegen aan een van de 68 pistes van het skigebied met adembenemende uitzichten vanuit de luxe kamers!

Offerte aanvragen
per persoon
Verzorging volgens beschrijving
Boeken & meer info
2 gevonden.

Vind je wintersportbestemming op de kaart

Planet Snow Wintersportvakanties

PlanetSnow wintersportvakanties biedt door middel van persoonlijk contact, professioneel wintersport advies - voor de beste prijs, met zorgvuldig geselecteerde accommodaties en volgens de makkelijkste vertrekschema's én flexibele aankomstdata! Naast standaard reizen bieden wij maatwerk, maar ook voor een snelle "tussendoor" vakantie kun je bij ons terecht! We bieden eigen reizen en werken samen met veel touroperators in Nederland en Duitsland.

"Jouw wensen en onze expertise, vormen samen jouw droomwintersportvakantie!"

Afgesteld op jouw wensen, behoeftes en voorkeuren vinden wij een perfecte bestemming voor jouw droomwintersportvakantie. Momenteel biedt Planet Snow reizen naar Amerika, Canada, Frankrijk, Italďe, Oostenrijk en Zwitserland. Natuurlijk is het altijd mogelijk zelf een bestemming aan te dragen, ook wanneer deze (nog) niet op onze website te vinden is. Elk land heeft haar eigen karakteriserende charmes en hoogte punten...


Met Planet Snow ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Hotspots

Wintersport Amerika:


    Wintersport Scandinavie: