Reisadvies

Arlberg

Traditioneel, modern en familiaal. Arlberg blinkt uit door haar veelzijdigheid en behoort tot een van de meest sneeuwzekere skigebieden van de Alpen! Met meer dan 280 kilometer pistes, 170 kilometer offpiste-skiën en meer dan 80 skiliften, is het een waar paradijs voor de skiliefhebber. De Arlberg-skipas geeft toegang tot het volledige Arlberg skigebied (Lech-Oberlech-Zürs-St.Anton-St.Christopg-Stuben-Kloösterle/Sonnenkopf-Pettneu en de nieuwe verbinding met het Warth-Schröcken skigebied). Wat niet te missen is, is de 10 kilometerlange afdaling vanaf Valluga naar het lager gelegen Sankt Anton.

Skiërs van verschillende niveaus kunnen terecht in Ski Arlberg. De pistes van Lech zijn uitermate geschikt voor de beginnende skiërs onder ons, de overige pistes zijn waarschijnlijk iets te hoog gegrepen. Een dag vol fantastische afdalingen kan worden afgesloten tijdens een bezoek aan de diverse après-ski gelegenheden, deze zijn onovertroffen in dit gebied!

Skigebied Ski Arlberg (1300 / 2811 meter)

De charme van een traditioneel bergdorp en het dynamisme van een modern skistation maken van St. Anton am Arlberg (1.304 meter) een geliefd vakantieverblijf voor wintersporters van elk niveau. Lech, Zürs en St. Anton vormen samen het skigebied Arlberg. Met name gevorderde skiërs kunnen hier hun hart ophalen op de 280 kilometer geprepareerde skipistes. Daarnaast zijn er ook faciliteiten voor snowboarders en langlaufers. De naam Arlberg is vermoedelijk afgeleid van de burcht Arlenburg, deze zou aan de voet van de bergpas hebben gelegen.

Planet Snow Wintersportvakanties

PlanetSnow wintersportvakanties biedt door middel van persoonlijk contact, professioneel wintersport advies - voor de beste prijs, met zorgvuldig geselecteerde accommodaties en volgens de makkelijkste vertrekschema's én flexibele aankomstdata! Naast standaard reizen bieden wij maatwerk, maar ook voor een snelle "tussendoor" vakantie kun je bij ons terecht! We bieden eigen reizen en werken samen met veel touroperators in Nederland en Duitsland.

"Jouw wensen en onze expertise, vormen samen jouw droomwintersportvakantie!"

Afgesteld op jouw wensen, behoeftes en voorkeuren vinden wij een perfecte bestemming voor jouw droomwintersportvakantie. Momenteel biedt Planet Snow reizen naar Amerika, Canada, Frankrijk, Italïe, Oostenrijk en Zwitserland. Natuurlijk is het altijd mogelijk zelf een bestemming aan te dragen, ook wanneer deze (nog) niet op onze website te vinden is. Elk land heeft haar eigen karakteriserende charmes en hoogte punten...


Met Planet Snow ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Hotspots

Wintersport Amerika:


    Wintersport Scandinavie: