Reisadvies

St. Anton

Sankt Anton am Arlberg (1304 meter) is een van de oudste en bekendste wintersportplaatsen van Oostenrijk met een levendig centrum, moderne liftfaciliteiten en pistecondities. Het dorp heeft een goede bereikbaarheid. Vanuit het centrum gaan er tal van liften naar het skigebied, vanuit hier is het mogelijk te skiën tot in Sankt Christoph en Stuben. In het skigebied kunnen skiërs hun snelheid meten en snowboarders zich volledig uitleven! Daarnaast tref je in het dorp diverse activiteiten zoals schaatsen, arrensleetochten, curling, rodelen en paragliding.

Skigebied Ski Arlberg (1300 / 2811 meter)

De charme van een traditioneel bergdorp en het dynamisme van een modern skistation maken van St. Anton am Arlberg (1.304 meter) een geliefd vakantieverblijf voor wintersporters van elk niveau. Lech, Zürs en St. Anton vormen samen het skigebied Arlberg. Met name gevorderde skiërs kunnen hier hun hart ophalen op de 280 kilometer geprepareerde skipistes. Daarnaast zijn er ook faciliteiten voor snowboarders en langlaufers. De naam Arlberg is vermoedelijk afgeleid van de burcht Arlenburg, deze zou aan de voet van de bergpas hebben gelegen.

4 gevonden.

Hotel Alpenhof

Oostenrijk > Arlberg > St. Anton

Hotel gelegen op 850 meter afstand van het centrum, met ideale busverbinding met het prachtige skigebied!

Offerte aanvragen
per persoon
Verzorging volgens beschrijving
Boeken & meer info

Hotel Arlberg

Oostenrijk > Arlberg > St. Anton

Het hotel is gelegen in het centrum. Je kunt tijdens je verblijf dagelijks aanschuiven bij het 4 gangendiner, met een vrije keuze voor het hoofdgerecht!

Offerte aanvragen
per persoon
Verzorging volgens beschrijving
Boeken & meer info

Hotel Kertess

Oostenrijk > Arlberg > St. Anton

Het hotel is rustig gelegen op ongeveer 600 meter vanaf het centrum. Na een dagje op de piste kun je geniet van een diner in het restaurant!

Offerte aanvragen
per persoon
Verzorging volgens beschrijving
Boeken & meer info

Hotel Mooserkreuz

Oostenrijk > Arlberg > St. Anton

Dit hotel beschikt over diverse faciliteiten zoals een overdekt zwembad, stoombad, bar en een restaurant. Op 300 meter afstand vind je de Legendarische après-ski bar Mooserwirt!

Offerte aanvragen
per persoon
Verzorging volgens beschrijving
Boeken & meer info
4 gevonden.

Vind je wintersportbestemming op de kaart

Planet Snow Wintersportvakanties

PlanetSnow wintersportvakanties biedt door middel van persoonlijk contact, professioneel wintersport advies - voor de beste prijs, met zorgvuldig geselecteerde accommodaties en volgens de makkelijkste vertrekschema's én flexibele aankomstdata! Naast standaard reizen bieden wij maatwerk, maar ook voor een snelle "tussendoor" vakantie kun je bij ons terecht! We bieden eigen reizen en werken samen met veel touroperators in Nederland en Duitsland.

"Jouw wensen en onze expertise, vormen samen jouw droomwintersportvakantie!"

Afgesteld op jouw wensen, behoeftes en voorkeuren vinden wij een perfecte bestemming voor jouw droomwintersportvakantie. Momenteel biedt Planet Snow reizen naar Amerika, Canada, Frankrijk, Italïe, Oostenrijk en Zwitserland. Natuurlijk is het altijd mogelijk zelf een bestemming aan te dragen, ook wanneer deze (nog) niet op onze website te vinden is. Elk land heeft haar eigen karakteriserende charmes en hoogte punten...


Met Planet Snow ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Hotspots

Wintersport Amerika:


    Wintersport Scandinavie: