Reisadvies

Ötztal Arena

Dit dal bestaat uit zes verschillende skigebieden, waaronder de dorpen: Sölden, Obergurgl-Hochgurgl, Vent, Hochoetz, Niederthai en Gries. Het grootste deel van de pistes in het Ötztal ligt bij Sölden. Je kunt vanaf hier de Gaislachkugl en Giggijoch bereiken. Sölden is een bruisende plaats, met diverse restaurantjes en diverse uitgaansgelegenheden. Hochsölden is een perfecte uitvalsbasis wanneer je van een wat rustiger dorp houdt. Aan het eind van het dal bevinden zich Obergurgl en Hochgurgl.

Het Ötztal biedt een grote sneeuwzekere skiregio, met in totaal ruim 300 kilometer pistes. Dit is het enige Oostenrijkse skigebied met drie bergtoppen boven 3.000 meter die met liften bereikbaar zijn. Deze “BIG-3” zijn de Gaislachkogel, de Tiefenbachkogel en de Schwarze Schneid. Moe in de beentjes? Dan is het maar goed dat Sölden beschikt over een van de grootste Wellness Centra van de Alpen, perfect om volledig tot rust te komen!

Skigebied Ötztal Arena (1377 / 3249 meter)

Het Ötztal bestaat uit circa 6 skigebieden waarvan Obergurgl-Hochgurgl en Sölden-Hochsölden de grootste zijn. De laatste is ook het beroemdste skigebied van Tirol voor skiërs en snowboarders. Beginners en families kunnen terecht op de pistes van de omliggende dorpen Gries, Ötz-Hochötz, Niederthai of Vent. Er rijdt een gratis skibus door het Ötztal. Elk skigebied heeft een eigen skipas. Kortom voor elk wat wils!

Planet Snow Wintersportvakanties

PlanetSnow wintersportvakanties biedt door middel van persoonlijk contact, professioneel wintersport advies - voor de beste prijs, met zorgvuldig geselecteerde accommodaties en volgens de makkelijkste vertrekschema's én flexibele aankomstdata! Naast standaard reizen bieden wij maatwerk, maar ook voor een snelle "tussendoor" vakantie kun je bij ons terecht! We bieden eigen reizen en werken samen met veel touroperators in Nederland en Duitsland.

"Jouw wensen en onze expertise, vormen samen jouw droomwintersportvakantie!"

Afgesteld op jouw wensen, behoeftes en voorkeuren vinden wij een perfecte bestemming voor jouw droomwintersportvakantie. Momenteel biedt Planet Snow reizen naar Amerika, Canada, Frankrijk, Italïe, Oostenrijk en Zwitserland. Natuurlijk is het altijd mogelijk zelf een bestemming aan te dragen, ook wanneer deze (nog) niet op onze website te vinden is. Elk land heeft haar eigen karakteriserende charmes en hoogte punten...


Met Planet Snow ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Hotspots

Wintersport Amerika:


    Wintersport Scandinavie: