Reisadvies

Åre

Are is niet alleen het meest bekende wintersportgebied van Zweden, het is ook het grootste aaneengesloten skigebied van Scandinavië. Het skigebied ligt namelijk rond de berg Areskutan en kan onderverdeeld worden in 3 verschillende gedeeltes, welke door de pistes en met skibussen aan elkaar verbonden zijn. Hierdoor biedt Are meer dan 90 kilometer skiplezier! Door de noordelijke ligging, geniet je in Are van een extra lang wintersportseizoen met sneeuwzekerheid tot mei! De hoogste ligging van de pistes is rond de 1274meter en overbruggen daarmee maximaal 894meter hoogteverschil.

Het uitgebreide skigebied bereik je met de liften die vanuit het dorp al vertrekken. Voor beginners is het skigebied zeer toegankelijk, maar ook voor gevorderde wintersporters is er nog genoeg te beleven! Het skigebied is namelijk ook nog eens het meest uitdagende skigebied met een enorme aantrekkingskracht op freeriders en gevorderde wintersporters.

Planet Snow Wintersportvakanties

PlanetSnow wintersportvakanties biedt door middel van persoonlijk contact, professioneel wintersport advies - voor de beste prijs, met zorgvuldig geselecteerde accommodaties en volgens de makkelijkste vertrekschema's én flexibele aankomstdata! Naast standaard reizen bieden wij maatwerk, maar ook voor een snelle "tussendoor" vakantie kun je bij ons terecht! We bieden eigen reizen en werken samen met veel touroperators in Nederland en Duitsland.

"Jouw wensen en onze expertise, vormen samen jouw droomwintersportvakantie!"

Afgesteld op jouw wensen, behoeftes en voorkeuren vinden wij een perfecte bestemming voor jouw droomwintersportvakantie. Momenteel biedt Planet Snow reizen naar Amerika, Canada, Frankrijk, Italïe, Oostenrijk en Zwitserland. Natuurlijk is het altijd mogelijk zelf een bestemming aan te dragen, ook wanneer deze (nog) niet op onze website te vinden is. Elk land heeft haar eigen karakteriserende charmes en hoogte punten...


Met Planet Snow ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Hotspots

Wintersport Amerika:


    Wintersport Scandinavie: