Reisadvies

Zwitserland

Talrijke vierduizenders op een hoopje!

Zwitserland staat bekend om haar wintersportgebieden van uitmuntende kwaliteit. Wat begon als een handig "loopmiddel" groeide hier uit tot het skiën op lange latten. In de Zwitserse wintersportplaatsen vind je deze jarenlange ervaring op allerlei manieren terug. Gecombineerd met een uitstekend gevoel voor service en kwaliteit maakt jouw vakantie in dit land tot een heerlijke ervaring. Genieten van de prachtige uitzichten in Crans Montana, op de Matterhorn en de majestueuze Mont Blanc. De woorden ‘duur’ en ‘elitair’ worden vaak gekozen om Zwitserland te omschrijven, echter is er geen structureel prijsverschil met Oostenrijk of Frankrijk te bespeuren, sinds de invoering van de euro!

Vind je wintersportbestemming op de kaart

Planet Snow Wintersportvakanties

PlanetSnow wintersportvakanties biedt door middel van persoonlijk contact, professioneel wintersport advies - voor de beste prijs, met zorgvuldig geselecteerde accommodaties en volgens de makkelijkste vertrekschema's én flexibele aankomstdata! Naast standaard reizen bieden wij maatwerk, maar ook voor een snelle "tussendoor" vakantie kun je bij ons terecht! We bieden eigen reizen en werken samen met veel touroperators in Nederland en Duitsland.

"Jouw wensen en onze expertise, vormen samen jouw droomwintersportvakantie!"

Afgesteld op jouw wensen, behoeftes en voorkeuren vinden wij een perfecte bestemming voor jouw droomwintersportvakantie. Momenteel biedt Planet Snow reizen naar Amerika, Canada, Frankrijk, Italďe, Oostenrijk en Zwitserland. Natuurlijk is het altijd mogelijk zelf een bestemming aan te dragen, ook wanneer deze (nog) niet op onze website te vinden is. Elk land heeft haar eigen karakteriserende charmes en hoogte punten...


Met Planet Snow ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Hotspots

Wintersport Amerika:


    Wintersport Scandinavie: