Reisadvies

Berner Oberland

Het Berner-Oberland is een van de oudste vakantiegebieden van Zwitserland. Deze streek biedt eindeloos veel variatie: de besneeuwde bergtoppen van de Eiger, Mönch en Jungfrau, maar ook historische stadjes, diepblauwe meren en watervallen. Families, wandelaars, freeriders en beginnende skiërs: iedere sporter vindt hier een geschikte plek tijdens zijn/haar wintersportvakantie naar Berner-Oberland.

Het skigebied van Berner-Oberland kent een totale oppervlakte van 5960 km² en bestaat uit diverse kleinere skigebieden, zoals de Jungfrau Regio, met de bekende wintersportplaatsen Wengen en Grindelwald. In de Jungfrau Regio eist de 4158 meter hoge ‘Jungfrau’ de aandacht op van de gletsjers ‘Eiger’, ‘Mönch’ en ‘Schilthorn’. De berg met 200 kilometer aan pistes kun je met een trein bezoeken. Geniet hier van een adembenemend uitzicht over het indrukwekkende berglandschap vanaf het hoogste treinstation van Europa.

Ook vind je hier het skigebied Adelboden-Lenk en het zeer bekende skigebied rond het dorp Gstaad. Het skigebied van Adelboden telt circa 210 kilometer aan geprepareerde pistes. Voor rijkdom en luxe moet je in Gstaad zijn. Filmsterren en koninklijke hoogheden komen hier naartoe om van hun wintersport te genieten.. Hou je camera dus bij de hand tijdens je wintersport in Berner-Oberland!

Planet Snow Wintersportvakanties

PlanetSnow wintersportvakanties biedt door middel van persoonlijk contact, professioneel wintersport advies - voor de beste prijs, met zorgvuldig geselecteerde accommodaties en volgens de makkelijkste vertrekschema's én flexibele aankomstdata! Naast standaard reizen bieden wij maatwerk, maar ook voor een snelle "tussendoor" vakantie kun je bij ons terecht! We bieden eigen reizen en werken samen met veel touroperators in Nederland en Duitsland.

"Jouw wensen en onze expertise, vormen samen jouw droomwintersportvakantie!"

Afgesteld op jouw wensen, behoeftes en voorkeuren vinden wij een perfecte bestemming voor jouw droomwintersportvakantie. Momenteel biedt Planet Snow reizen naar Amerika, Canada, Frankrijk, Italïe, Oostenrijk en Zwitserland. Natuurlijk is het altijd mogelijk zelf een bestemming aan te dragen, ook wanneer deze (nog) niet op onze website te vinden is. Elk land heeft haar eigen karakteriserende charmes en hoogte punten...


Met Planet Snow ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Hotspots

Wintersport Amerika:


    Wintersport Scandinavie: