Reisadvies

Gstaad

Het mondaine Gstaad mag dan wel internationaal zeer bekend zijn, het heeft nog veel van zijn authentieke karakter bewaard. Voor liefhebbers van stevige winterwandelingen zijn er fantastische routes die je de mooiste plekjes van Gstaad en omgeving laten zien. Je kunt er ook flaneren langs de chique boetieks in het centrum of een van de vele restaurants (met een reële prijs-kwaliteit verhouding) bezoeken.

Skigebied Gstaad Mountain Rides (948 / 3000 meter)

Klik om te vergrotenMet een netwerk van 57 moderne liften met korte wachtrijen en 220 kilometer rustige pistes (is Gstaad Mountain Rides een waar skiparadijs voor zowel beginners als gevorderden. Het grootste deel van de pistes ligt tussen de 1.000 en de 2.000 m hoogte. De sneeuwzekerheid wordt gewaarborgd door de aanwezigheid van de gletsjer van Les Diablerets, die op zo'n 3.000 meter ligt en met de skibus te bereiken is. Verder kun je er sneeuwgolfen op de Wispile (1.939 m hoog), rodelen, heliskiën, deelnemen aan arrenslee tochten, schaatsen, genieten van wellness en naar de bioscoop.

3 gevonden.

Hotel Landhaus

Zwitserland > Berner Oberland > Gstaad

In Hotel Landhaus maak je na een intensieve dag gratis gebruik maken van alle Wellness faciliteiten van het zusterhotel Alpine Lodge, inclusief zwembad!

Offerte aanvragen
per persoon
Verzorging volgens beschrijving
Boeken & meer info

HUUS Gstaad Hotel

Zwitserland > Berner Oberland > Gstaad

Kom genieten van het unieke uitzicht, de heerlijke keuken en het Wellness comfort, in het ongekend mooie Gstaad!

Offerte aanvragen
per persoon
Verzorging volgens beschrijving
Boeken & meer info

Les Hauts de Gstaad

Zwitserland > Berner Oberland > Gstaad

Je kan er genieten van uitgebreide Wellness faciliteiten, uitstekende eetgelegenheden en natuurlijk prachtige pistes!

Offerte aanvragen
per persoon
Verzorging volgens beschrijving
Boeken & meer info
3 gevonden.

Vind je wintersportbestemming op de kaart

Planet Snow Wintersportvakanties

PlanetSnow wintersportvakanties biedt door middel van persoonlijk contact, professioneel wintersport advies - voor de beste prijs, met zorgvuldig geselecteerde accommodaties en volgens de makkelijkste vertrekschema's én flexibele aankomstdata! Naast standaard reizen bieden wij maatwerk, maar ook voor een snelle "tussendoor" vakantie kun je bij ons terecht! We bieden eigen reizen en werken samen met veel touroperators in Nederland en Duitsland.

"Jouw wensen en onze expertise, vormen samen jouw droomwintersportvakantie!"

Afgesteld op jouw wensen, behoeftes en voorkeuren vinden wij een perfecte bestemming voor jouw droomwintersportvakantie. Momenteel biedt Planet Snow reizen naar Amerika, Canada, Frankrijk, Italďe, Oostenrijk en Zwitserland. Natuurlijk is het altijd mogelijk zelf een bestemming aan te dragen, ook wanneer deze (nog) niet op onze website te vinden is. Elk land heeft haar eigen karakteriserende charmes en hoogte punten...


Met Planet Snow ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Hotspots

Wintersport Amerika:


    Wintersport Scandinavie: