Reisadvies

Klosters

Klosters, op 1200 m hoogte, is een charmante wintersportbestemming bekend om haar vele skimogelijkheden. Dat verklaart wellicht zijn populariteit bij talloze beroemdheden, waaronder de Britse Koninklijke familie. Klosters verwent haar gasten met een uitgebreid culinair aanbod. Ook families zullen zich hier zeker thuis voelen, want Klosters kreeg het label "Families welkom" onder anderen dankzij het Kinderland op de familieberg Madrisa. Je treft er een heerlijke authentieke sfeer zonder après-ski taferelen.

Skigebied Davos - Klosters

Het skigebied van Davos-Klosters bestaat uit 5 gebieden: Jakobshorn, Parsenn, Pischa, Madrisa en Rinerhorn. Madrisa is ideaal voor families en Pischa staat bekend om het off-piste skiën. Davos-Klosters is een veelzijdig skigebied, staat garant voor 264 kilometer skiplezier en biedt zowel de beginner als de gevorderde skiër uitstekende pistes. Het Parsenngebied is het grootst en daar kan men ook een van de mooiste en langste afdalingen (12 kilometer) van Europa maken, namelijk van de top van de Weissfluh (2844 m) naar Küblis. De Jakobshorn is een geliefd trefpunt voor de snowboarder. Ten slotte kun je (gezellig samen met de kinderen) rodelen, muurklimmen, sneeuwschoenwandelen, ijsklimmen en indoor-golfen.

3 gevonden.

Chesa Grischuna

Zwitserland > Graubunden > Klosters

Chesa Grischuna staat bekent om hun traditionele design en focus op comfort!

Offerte aanvragen
per persoon
Verzorging volgens beschrijving
Boeken & meer info

Piz Buin Hotel

Zwitserland > Graubunden > Klosters

In het hart van Klosters, ligt het prachtige Piz Buin Hotel met geweldige faciliteiten waar iedere wintersporter van droomt!

Offerte aanvragen
per persoon
Verzorging volgens beschrijving
Boeken & meer info

Silvretta Klosters

Zwitserland > Graubunden > Klosters

Dit gezellige familiehotel biedt knusse kamers, persoonlijke service en heerlijke gerechten!

Offerte aanvragen
per persoon
Verzorging volgens beschrijving
Boeken & meer info
3 gevonden.

Vind je wintersportbestemming op de kaart

Planet Snow Wintersportvakanties

PlanetSnow wintersportvakanties biedt door middel van persoonlijk contact, professioneel wintersport advies - voor de beste prijs, met zorgvuldig geselecteerde accommodaties en volgens de makkelijkste vertrekschema's én flexibele aankomstdata! Naast standaard reizen bieden wij maatwerk, maar ook voor een snelle "tussendoor" vakantie kun je bij ons terecht! We bieden eigen reizen en werken samen met veel touroperators in Nederland en Duitsland.

"Jouw wensen en onze expertise, vormen samen jouw droomwintersportvakantie!"

Afgesteld op jouw wensen, behoeftes en voorkeuren vinden wij een perfecte bestemming voor jouw droomwintersportvakantie. Momenteel biedt Planet Snow reizen naar Amerika, Canada, Frankrijk, Italïe, Oostenrijk en Zwitserland. Natuurlijk is het altijd mogelijk zelf een bestemming aan te dragen, ook wanneer deze (nog) niet op onze website te vinden is. Elk land heeft haar eigen karakteriserende charmes en hoogte punten...


Met Planet Snow ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Hotspots

Wintersport Amerika:


    Wintersport Scandinavie: