Reisadvies

LAAX

Laax bevindt zich samen met de zusterdorpen Flims (op ca. 5 km) en Falera (op ca. 2,5 km) op een zonnig gelegen hoogplateau, 1100 meter boven de zeespiegel, aan de voet van de berg Crap Sogn Gion. Laax is hip en een paradijs voor snowboarders door de freestyle academy en een van de grootste snowparken. De grootste hotels en appartementencomplexen liggen buiten het dorp. Wandelaars (60 kilometer winterwandelwegen) en langlaufers (60 kilometer loipes) kunnen hier het fascinerende berglandschap ontdekken. Na een dag vol sneeuwpret kan je nog nagenieten in de vele après-skibars.

Skigebied Flims - Laax - Falera (1100 / 3018 meter)

Met haar 235 kilometer skipistes is "Flims-Laax-Falera" het grootste aaneengeschakelde skigebied van Graubünden. Dit hippe en trendy skigebied is sneeuwzeker van oktober tot april. Skiërs van alle niveaus komen hier aan hun trekken. Flims (1100 m hoog) en Laax (1100 m hoog) vormen de belangrijkste schakels van deze skiregio die zich uitstrekt tot op de Vorabgletsjer (3018 m). Ook is deze regio een paradijs voor snowboarders en freeriders. Daarnaast reiken de sneeuwkanonnen tot 25 kilometer piste en zijn er 4 snowparks met halfpipes, tables, slides en jumps.

4 gevonden.

Hotel Laaxerhof

Zwitserland > Graubunden > LAAX

Bij Laaxerhof is het gelukt om een authentieke uitstraling te behouden en tegelijkertijd gasten te laten genieten van een goede service.

Offerte aanvragen
per persoon
Verzorging volgens beschrijving
Boeken & meer info

Peaks Place

Zwitserland > Graubunden > LAAX

Sinds 2015 biedt Peaks Place fantastische appartementen met directe toegang tot de piste en liften!

Offerte aanvragen
per persoon
Verzorging volgens beschrijving
Boeken & meer info

Rock Resort

Zwitserland > Graubunden > LAAX

Een prachtig complex met alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie; gelegen op een geweldige locatie, met moderne, schone kamers, een goede hygiëne en comfortabele bedden!

Offerte aanvragen
per persoon
Verzorging volgens beschrijving
Boeken & meer info

Signina Hotel

Zwitserland > Graubunden > LAAX

In het hartverwarmende Signina Hotel geniet je van een authentieke sfeer, heerlijke maaltijden en het wintersporten met de liften op loopafstand!

Offerte aanvragen
per persoon
Verzorging volgens beschrijving
Boeken & meer info
4 gevonden.

Vind je wintersportbestemming op de kaart

Planet Snow Wintersportvakanties

PlanetSnow wintersportvakanties biedt door middel van persoonlijk contact, professioneel wintersport advies - voor de beste prijs, met zorgvuldig geselecteerde accommodaties en volgens de makkelijkste vertrekschema's én flexibele aankomstdata! Naast standaard reizen bieden wij maatwerk, maar ook voor een snelle "tussendoor" vakantie kun je bij ons terecht! We bieden eigen reizen en werken samen met veel touroperators in Nederland en Duitsland.

"Jouw wensen en onze expertise, vormen samen jouw droomwintersportvakantie!"

Afgesteld op jouw wensen, behoeftes en voorkeuren vinden wij een perfecte bestemming voor jouw droomwintersportvakantie. Momenteel biedt Planet Snow reizen naar Amerika, Canada, Frankrijk, Italïe, Oostenrijk en Zwitserland. Natuurlijk is het altijd mogelijk zelf een bestemming aan te dragen, ook wanneer deze (nog) niet op onze website te vinden is. Elk land heeft haar eigen karakteriserende charmes en hoogte punten...


Met Planet Snow ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Hotspots

Wintersport Amerika:


    Wintersport Scandinavie: