Reisadvies

Lenzerheide

Zonnig en sneeuwzeker Lenzerheide is gelegen op een hoogte van 1194 meter aan de voet van de Rothorn. Het grotendeels van de 155 kilometer aan pistes is rood en blauw, voor de geoefende skiër is er ook 19 kilometer aan zwarte piste. Het ruime skigebied van Lenzerheide, Valbella en Parpan is veelzijdig en brengt veel variatie. Snowboarders kunnen terecht in het Alp Stätz funpark en voor de langlaufers zijn er verschillende geprepareerde loipes uitgezet. Er zijn prima après-ski mogelijkheden in de diverse bars, wijnlokalen en restaurants. Ook is Lenzerheiden erg kindvriendelijk, vind je er nieuwe liften, uitgebreide Welness en is het simpelweg een prachtig gebied.

Skigebied Arosa - Lenzerheide (1739 / 2653 meter)

Alpineskiërs treffen in het skigebied Arosa-Lenzerheide een skiarena aan van 225 kilometer zorgvuldig geprepareerde pistes dankzij de nieuwe verbinding tussen beide skigebieden, met de toppen van de Weisshorn (2653 m) en de Rothorn (2865 m) als hoogste punten. Het gebied is erg zonnig en toch sneeuwzeker dankzij de noordelijke ligging. Het skigebied bestaat vooral uit lange en brede blauwe en rode pistes.

3 gevonden.

Lenzerhorn Hotel

Zwitserland > Graubunden > Lenzerheide

Wandel binnen bij het klassieke skiresort Hotel Lenzerhorn Spa & Wellness en wordt in de watten gelegd door het uiterst vriendelijke en behulpzame personeel!

Offerte aanvragen
per persoon
Verzorging volgens beschrijving
Boeken & meer info

Priva Alpine Lodge

Zwitserland > Graubunden > Lenzerheide

De zeer ruime en stijlvolle chalets van Priva Alpine Lodge zijn een perfecte uitvalsbasis om de pistes en de omgeving te verkennen!

Offerte aanvragen
per persoon
Verzorging volgens beschrijving
Boeken & meer info

Valbella Resort

Zwitserland > Graubunden > Lenzerheide

Het superieure Valbella Inn Resort is een uiterst geschikte accommodatie voor families met kinderen, die helemaal op gaan in het wintersporten!

Offerte aanvragen
per persoon
Verzorging volgens beschrijving
Boeken & meer info
3 gevonden.

Vind je wintersportbestemming op de kaart

Planet Snow Wintersportvakanties

PlanetSnow wintersportvakanties biedt door middel van persoonlijk contact, professioneel wintersport advies - voor de beste prijs, met zorgvuldig geselecteerde accommodaties en volgens de makkelijkste vertrekschema's én flexibele aankomstdata! Naast standaard reizen bieden wij maatwerk, maar ook voor een snelle "tussendoor" vakantie kun je bij ons terecht! We bieden eigen reizen en werken samen met veel touroperators in Nederland en Duitsland.

"Jouw wensen en onze expertise, vormen samen jouw droomwintersportvakantie!"

Afgesteld op jouw wensen, behoeftes en voorkeuren vinden wij een perfecte bestemming voor jouw droomwintersportvakantie. Momenteel biedt Planet Snow reizen naar Amerika, Canada, Frankrijk, Italïe, Oostenrijk en Zwitserland. Natuurlijk is het altijd mogelijk zelf een bestemming aan te dragen, ook wanneer deze (nog) niet op onze website te vinden is. Elk land heeft haar eigen karakteriserende charmes en hoogte punten...


Met Planet Snow ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Hotspots

Wintersport Amerika:


    Wintersport Scandinavie: