Reisadvies

Wallis

Op zoek naar een rustige of juist een actieve vakantie in de schone berglucht - met de witte, besneeuwde toppen van de Walliser Alpen op de achtergrond? Dat is een wintersportvakantie in Wallis uitermate geschikt voor jou! Ga er op uit in het 100 kilometer lange skigebied Saas Fee, om te skiën of snowboarden. Of ben je meer van de après-ski? Proef de heerlijke wijnen waar Wallis om bekend staat, bijvoorbeeld in Veysonnaz.

Of je nou meer houdt van grotere skigebieden, zoals de 338 kilometer lange Les Quatre Vallées met hoogtes tussen 820 tot 3.330 meter, of de kleinere gebieden zoals het 25 kilometer lange Saastal waar het hoogste punt tot 3.600 meter reikt: er is genoeg keuze voor beginners en gevorderden tijdens een wintersportvakantie in Wallis. De gevorderde skiër kan ook goed terecht in Zermatt, waar je bij de hoge Gornergrat kunt komen met een ongelooflijke panorama van onder andere de bekende, 4.478 meter hoge Matterhorn. Het gehele Saasdal gebied bevat genoeg interessante wintersportlocaties, onder andere voor beginners. Voor de vakantiegangers die graag op familievakantie gaan. zijn er diverse geschikte, gezellige en familievriendelijke dorpjes te vinden in Wallis.

Planet Snow Wintersportvakanties

PlanetSnow wintersportvakanties biedt door middel van persoonlijk contact, professioneel wintersport advies - voor de beste prijs, met zorgvuldig geselecteerde accommodaties en volgens de makkelijkste vertrekschema's én flexibele aankomstdata! Naast standaard reizen bieden wij maatwerk, maar ook voor een snelle "tussendoor" vakantie kun je bij ons terecht! We bieden eigen reizen en werken samen met veel touroperators in Nederland en Duitsland.

"Jouw wensen en onze expertise, vormen samen jouw droomwintersportvakantie!"

Afgesteld op jouw wensen, behoeftes en voorkeuren vinden wij een perfecte bestemming voor jouw droomwintersportvakantie. Momenteel biedt Planet Snow reizen naar Amerika, Canada, Frankrijk, Italïe, Oostenrijk en Zwitserland. Natuurlijk is het altijd mogelijk zelf een bestemming aan te dragen, ook wanneer deze (nog) niet op onze website te vinden is. Elk land heeft haar eigen karakteriserende charmes en hoogte punten...


Met Planet Snow ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Hotspots

Wintersport Amerika:


    Wintersport Scandinavie: