Reisadvies

Veysonnaz

Veysonnaz, op 1350 m hoogte, ligt midden in de skiregio Les Quatre Vallées. Dit typische Walliser bergdorp telt slechts 500 inwoners en bied je een uitzonderlijk mooi panorama op de Rhônevallei en een mild klimaat in alle jaargetijden. Vanuit Veysonnaz kun je het gehele gebied van Les Quatre Vallées goed verkennen zoals Sion met zijn oude stadskern (op 13 kilometer). Het dorp. de prachtige omgeving en de goed geprepareerde pistes zijn leuk voor de hele familie! Voor gevorderde skiërs biedt het gebied ook uitdaging, toch is het er (buiten het seizoen en de weekenden om) heerlijk rustig. Wanneer je op zoek bent naar goedkope après-ski mogelijkheden, ben je in Veysonnaz aan het verkeerde adres.

Skigebied - Les Quatres Vallées (1350 / 3330 meter)

Het skigebied van Nendaz is verbonden met Verbier, Veysonnaz en Thyon. Samen zijn zij onderdeel van Les Quatres Vallées. Je treft er voornamelijk lichte tot middelzware pistes. Het is een ideaal skigebied voor beginnende skiërs en families. Vanuit Siviez kun je het skigebied van Verbier betreden, deze is ook verbonden met de pistes van Nendaz zelf. Een reisje met de bus brengt je direct naar Siviez. In het skigebied zijn ook een aantal funparken te vinden. Ten slotte kun je in Nendaz prachtig wandelen en langlaufen!

3 gevonden.

Hotel Chalet Royal

Zwitserland > Wallis > Veysonnaz

Het hotel is gelegen aan de voet van het skigebied. Op ongeveer 300 meter afstand ligt het centrum met onder andere: winkels, restaurants, cafés en een wellness!

Offerte aanvragen
per persoon
Verzorging volgens beschrijving
Boeken & meer info

Hotel Magrappe

Zwitserland > Wallis > Veysonnaz

Hotel Magrappé is gelegen aan de voet van de pistes. Op 50 meter afstand vind je de skibushalte en het hotel ligt bij de skischool en de skiverhuur. Kortom, een ideale locatie!

Offerte aanvragen
per persoon
Verzorging volgens beschrijving
Boeken & meer info

Veysonnaz - Appartementen

Zwitserland > Wallis > Veysonnaz

De appartementen zijn onderverdeeld in verschillende complexen, verspreid over het dorp, liggend op 300 tot maximaal 1500 meter van de gondellift!

Offerte aanvragen
per persoon
Verzorging volgens beschrijving
Boeken & meer info
3 gevonden.

Vind je wintersportbestemming op de kaart

Planet Snow Wintersportvakanties

PlanetSnow wintersportvakanties biedt door middel van persoonlijk contact, professioneel wintersport advies - voor de beste prijs, met zorgvuldig geselecteerde accommodaties en volgens de makkelijkste vertrekschema's én flexibele aankomstdata! Naast standaard reizen bieden wij maatwerk, maar ook voor een snelle "tussendoor" vakantie kun je bij ons terecht! We bieden eigen reizen en werken samen met veel touroperators in Nederland en Duitsland.

"Jouw wensen en onze expertise, vormen samen jouw droomwintersportvakantie!"

Afgesteld op jouw wensen, behoeftes en voorkeuren vinden wij een perfecte bestemming voor jouw droomwintersportvakantie. Momenteel biedt Planet Snow reizen naar Amerika, Canada, Frankrijk, Italïe, Oostenrijk en Zwitserland. Natuurlijk is het altijd mogelijk zelf een bestemming aan te dragen, ook wanneer deze (nog) niet op onze website te vinden is. Elk land heeft haar eigen karakteriserende charmes en hoogte punten...


Met Planet Snow ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Hotspots

Wintersport Amerika:


    Wintersport Scandinavie: