Reisadvies

Uitgebreid zoekenDiving World is lid van de ANVR Diving World is lid van de SGR...Diving World is lid van de SGRZDiving World is lid van het Calamiteitenfonds

Aanbiedingen

Of je nou opzoekt bent naar een wintersportvakantie met veel après ski, liever de hele dag op de piste staat of de mooiste tochten wilt maken? De meest geweldige wintersport vakantie boek je bij Planet Snow!

Amerika

Skiën, Snowboarden, Tubing, Snowscooter, Ziplines en nog veel meer! Een wintersportvakantie in Amerika biedt een geweldige ervaring voor jong en oud!

Canada

Voor goed geprepareerde afdalingen, imponerenede sneeuwsiktes en indrukwekkende pistes is Canada dé droombestemming! Canada is echt de once-in-a-lifetime wintersport!

Frankrijk

Even heerlijk onbezorgd en in volle luxe genieten van je welverdiende wintersportvakantie! In Frankrijk vind je de rust die je tijdens je vakantie verwacht!

Italië

Ben je opzoek naar een wintersport en wil je ook van de zon genieten? Aan de zonnige zijde van de Alpen is er voor ieder wat wils! Boek snel je wintersport naar Italië!

Noorwegen

Tijdens een wintersportvakantie in Noorwegen kun je naast het skiën en snowboarden nog veel meer activiteiten doen! Wat dacht je van ijsvissen of heerlijk barbecueën in de sneeuw?!

Oostenrijk

Ga je gezellig met het hele gezin op wintersport? Dan kun je het beste kiezen voor Oostenrijk! In Oostenrijk vind je vele diverse pistes en wordt skiles gegeven in verschillende talen!

Zweden

In alle rust genieten van de prachtige omgeving en diversiteit in pistes! Met het hele gezin ontdek je het nog vrijwel onbekende Zweedse winterlandschap!

Zwitserland

Ben jij een echte wintersport fanaat? Neem je het allereerste liftje van de dag al naar boven en kom je pas tegen etenstijd terug in het dal? Dan is een wintersport naar Zwitserland echt voor jou!
Eat, sleep, ski, repeat!

Vind je wintersportbestemming op de kaart

Planet Snow Wintersportvakanties

PlanetSnow wintersportvakanties biedt door middel van persoonlijk contact, professioneel wintersport advies - voor de beste prijs, met zorgvuldig geselecteerde accommodaties en volgens de makkelijkste vertrekschema's én flexibele aankomstdata! Naast standaard reizen bieden wij maatwerk, maar ook voor een snelle "tussendoor" vakantie kun je bij ons terecht! We bieden eigen reizen en werken samen met veel touroperators in Nederland en Duitsland.

"Jouw wensen en onze expertise, vormen samen jouw droomwintersportvakantie!"

Afgesteld op jouw wensen, behoeftes en voorkeuren vinden wij een perfecte bestemming voor jouw droomwintersportvakantie. Momenteel biedt Planet Snow reizen naar Amerika, Canada, Frankrijk, Italïe, Oostenrijk en Zwitserland. Natuurlijk is het altijd mogelijk zelf een bestemming aan te dragen, ook wanneer deze (nog) niet op onze website te vinden is. Elk land heeft haar eigen karakteriserende charmes en hoogte punten...


Met Planet Snow ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Hotspots

Wintersport Amerika:


    Wintersport Scandinavie: