Reisadvies

Offerte aanvragen

Weet jij al waar jouw volgende wintersportvakantie naartoe gaat? Vraag hieronder dan geheel vrijblijvend een offerte aan en wij maken een goed geprijsd reisvoorstel op basis van jouw wensen!

Naam

*

E-mailadres

*

Telefoonnummer

*

Woonplaats

Eerst mogelijke vertrekdatum

Laatst mogelijke retourdatum

Gewenste reisduur

Aantal volwassenen

Aantal kinderen (met leeftijd)

Bestemming

Wil je advies of een offerte voor alternatieven, gebaseerd op de verstrekte informatie?

Aanvullende informatie(Geef zo veel mogelijk voorkeuren die wij kunnen gebruiken om een gepaste offerte te kunnen samenstellen. Denk daarbij aan wel/niet duikers, gewenst luxe niveau, keuze volpension/all-inclusive, maximaal te besteden budget, etc.)


Ik wil de gratis e-mail nieuwsbrief ontvangen (alléén klanten die zijn aangemeld voor de nieuwsbrief ontvangen klantenkorting op een volgende reis).


* deze velden zijn verplicht

Tik de validatiecode over in het tekstvakje

*

Door verder te gaan bevestig ik dat ik 16 jaar of ouder ben en ik kennis heb genomen en akkoord ga met de privacy policy van Planet Snow

Planet Snow Wintersportvakanties

PlanetSnow wintersportvakanties biedt door middel van persoonlijk contact, professioneel wintersport advies - voor de beste prijs, met zorgvuldig geselecteerde accommodaties en volgens de makkelijkste vertrekschema's én flexibele aankomstdata! Naast standaard reizen bieden wij maatwerk, maar ook voor een snelle "tussendoor" vakantie kun je bij ons terecht! We bieden eigen reizen en werken samen met veel touroperators in Nederland en Duitsland.

"Jouw wensen en onze expertise, vormen samen jouw droomwintersportvakantie!"

Afgesteld op jouw wensen, behoeftes en voorkeuren vinden wij een perfecte bestemming voor jouw droomwintersportvakantie. Momenteel biedt Planet Snow reizen naar Amerika, Canada, Frankrijk, Italïe, Oostenrijk en Zwitserland. Natuurlijk is het altijd mogelijk zelf een bestemming aan te dragen, ook wanneer deze (nog) niet op onze website te vinden is. Elk land heeft haar eigen karakteriserende charmes en hoogte punten...


Met Planet Snow ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Hotspots

Wintersport Amerika:


    Wintersport Scandinavie: