Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@planetsnow.nl
Wie zijn wij?

Maak kennis met onze werkwijze! klik hier


Persoonlijk(e) contact en aandacht

Ben je op zoek naar een perfecte wintersportbestemming, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dit is voor velen een bekend probleem. Daarom staan de specialisten van Planet Snow Wintersportvakanties voor je klaar, om hun kennis en ervaring met jou te delen! Door middel van persoonlijk contact helpen wij je graag, tijdens de zoektocht naar jouw droomwintersportvakantie.


"Professioneel wintersport advies op maat, dankzij persoonlijk contact & aandacht"Op onze website maak je onder meer kennis met ons uitgebreide aanbod wintersportvakanties: (ski-) accommodaties, gebieden en landen. Je kunt het zien als een online brochure, die kennis en indicatie prijzen verschaft. Natuurlijk kan het zo zijn dat de tekst geen antwoord geeft op al jouw vragen of dat jouw specifieke wensen hierin niet aan bod komen...

Op dat moment komen onze specialisten in beeld. Ons kleinschalige team geeft jou persoonlijke aandacht en biedt professioneel wintersportadvies, afgestemd op jouw wensen en behoeftes. Het minst leuke onderdeel van jouw vakantie, nemen wij van je over:“Wij zoeken jouw droomwintersportvakantie naar een skigebied
wat precies bij jou past, voor de beste prijs,
in een zorgvuldig geselecteerde accommodatie en
volgens de beste reisschema's (met flexibele aankomstdagen)! “


Jij hoeft je alleen nog maar druk te maken over de kleur skibroek die je in gaat pakken en wat je met je vrijetijd gaat doen, die je anders besteedt had aan het afstruinen van het internet! Daarnaast profiteer je van extra zekerheid en diverse garanties, wanneer je boekt bij PlanetSnow: wij zijn aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.


“Offertes zijn altijd gratis en vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast.”

Wie zijn wij?
Planet Snow Wintersportvakanties is een ANVR, SGR en Calamiteitenfonds aangesloten touroperator. Hierdoor profiteer jij van extra zekerheid - voor een ongestoorde en ontspannen vakantie! Dankzij de jarenlange ervaring van onze adviseurs kunnen we je alles vertellen over wintersportbestemmingen in een groot deel van Europa, maar ook Canada en Amerika. Natuurlijk is het altijd mogelijk zelf een bestemming aan te dragen, ook wanneer deze (nog) niet op onze website te vinden is.

Wat bieden wij?
Naast standaard reizen bieden wij maatwerk, maar ook voor een snelle "tussendoor" vakantie kan je bij ons terecht! We bieden eigen reizen en werken samen met veel touroperators in Nederland en Duitsland.

- maatwerk
- standaard reizen
- groepsreizen
- 'tussendoor' vakanties

Duurzaam toerisme
Planet Snow houdt bij alle reizen die aangeboden worden te allen tijde rekening met het behoud van milieu, mens, natuur en cultuur. Zodat het maken van prachtige reizen, altijd mogelijk blijft. Tevens streven wij ernaar om enkel samen te werken met (lokale) partners, die hetzelfde doel nastreven: toerisme zonder negatieve gevolgen voor wie of wat dan ook.

Planet Snow Wintersportvakanties voldoet aan de gestelde verplichtingen conform de eisen van de Stichting Milieuzorg ANVR Reisorganisatoren. Daarbij kan ook jij een steentje bijdragen: duurzaam toerisme is niet enkel voor reisondernemingen. Je bent als vakantieganger daarbij een onmisbare schakel. Lees meer over wat je zelf kunt doen in de ANVR brochure en op www.anvr.nl.