Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@planetsnow.nl
Breuil-Cervinia
Prestigieus skioord op 2050 meter hoogte, aan de voet van de Matterhorn

Volg Planet Snow op Facebook!

Wintersport Breuil-Cervinia: het prestigieuze skioord Breuil-Cervinia ligt op 2050 meter hoogte aan de voet van de Matterhorn/Monte Cervinio. De hoge ligging resulteert in een uitmuntende sneeuwzekerheid. Daarnaast brengt het Trodener Steck liftstation je naar een eeuwig besneeuwde gletsjer, waardoor skiŽn altijd mogelijk is. Heb je even geen zin om door nuchtere Hollanders omringd te worden? Dan is Breuil-Cervinia precies wat je zoekt; het dorp is vrij onbekend onder Nederlandse wintersporters.

Je beleeft niet enkel winterplezier tijdens het skiŽn of snowboarden, ook gedurende een aangename pauze in een van de vele skihutten langs de pisten, word je opgewacht door een en al vertier! In Breuil-Cervinia tref je geen Tiroolse aprŤs-ski taferelen, als ideale afsluiter van de ski-dag kun je terecht in een van de sfeervolle restaurants, bars of discotheken.

Skigebied Breuil-Cervinia / Zermatt ( 1515 Ė 3480 meter)
De Aostavallei is een prachtig berggebied, liggend in de uitlopers van drie van de hoogste Europese bergen: Mont Blanc, Monte Rosa en Monte Cervino (Matterhorn). De regio beschikt over modern ingerichte skipistes, met een hoge sneeuwzekerheid. Vanuit Breuil-Cervinia bereik je Zermatt (in Zwitserland) in mum van tijd! Op die manier heb je plots toegang tot 411 kilometer pistes in plaats van 146 kilometer, om te ontdekken. Stijg op tot een van de hoogste punten in de regio: Plateau Rosa, op 3480 meter hoogte. Met de Internationaler Skipass krijg je toegang tot het grootste deel van alle pistes in de omgeving.

Het skigebied rond het dorp zelf beschikt voornamelijk over blauwe- en rode pistes, allemaal van vergelijkbaar niveau. Het is een bijzonder veilig gebied vol (over)duidelijke afbakeningen en signalen. Zo worden bijvoorbeeld onverwachte jumps tijdig aangegeven. Je zal er voornamelijk vlakke, brede, kilmeters lange cravepistes treffen: een idyllische plek voor liefhebbers! De Matternhorn express brengt 100 man tegelijk naar een hoogte van 3884 hoogte!

Blauwe piste:
Rode piste:
Zwarte piste:
Langlauf piste:
Snowboardpark:

91 km
257 km
63 km
9 km
Ja

Grote gondelliften:
Kleine gondelliften:
Sleepliften:
Stoeltjesliften:
Treintje:

0
14
4
36
1

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken
Vind jouw droombestemming!
Uitgebreid zoeken


Klik hier voor een gratis
en vrijblijvende offerte!

Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten

Beoordeling
SkiŽn gevorderden:
SkiŽn beginners:
Snowboard:
Sneeuwzeker:
Langlauf:
AprŤs-ski:
Kindvriendelijk:
Wandelen:

Sneeuwkanonnen:
Afstand Utrecht:
Hoogte dorp:


*****
*****
*****
*****
*****
*****
*****
*****

57 km
1058 km
2003 m


Accommodaties Breuil-Cervinia
***+
Halfpension
Dagelijks kun je genieten van een ontbijtbuffet en een viergangenkeuzediner. Daarnaast is er ťťn keer per week een heerlijk diner met streekgerechten.
Aanbiedingen
Aanbiedingen ItaliŽ

Prijsgunstig naar de zonnige zijde van de Alpen!

Vereer het prachtige ItaliŽ met een bezoekje, gedurende jouw wintersportvakantie! Profiteer bij PlanetSnow van de beste aanbiedingen voor ski vakanties naar ItaliŽ! Bekijk hieronder onze aanbiedingen of neem contact met ons op, voor een persoonlijk aanbod!

Klik hier voor de aanbiedingen...
Vermijd onnodige kosten! Boek een volledige- of een deel van je ski uitrusting vooraf bij Planet Snow en profiteer van kortingen tot 50%!
Vermijd onnodige kosten! Boek een volledige- of een deel van je ski uitrusting vooraf bij Planet Snow en profiteer van kortingen tot 50%!