Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@planetsnow.nl
Serfaus
Kindvriendelijk dorp met autovrij centrum

Volg Planet Snow op Facebook!

Serfaus wintersport: Serfaus is het grootste dorp van de plaatsen Serfaus, Fiss & Ladis. Het centrum van deze plaats is autovrij. Het dorp heeft een bijzondere metro. Namelijk een die niet over de rails rijdt, maar een die zweeft met behulp van luchtkussens. Deze metro vervoert de wintersporters van en naar het skigebied. Tussen het begin- en eindpunt rijdt een trein met een maximale capaciteit van 270 personen op en neer. Deze regio is bij uitstek geschikt voor toerskiërs en met de Pezid-Vertikal afdaling (60%) worden ook de echte durfals niet teleurgesteld. Kinderen en beginners hebben hun eigen pistes, waar zij spelenderwijs de kiem leggen voor een levenslange wintersportverslaving.

Het skigebied van Serfaus, Fiss & Ladis is zeer kindvriendelijk. De kinderen hebben hier een eigen lift, een eigen pretpark, een eigen skigebied en een eigen restaurant.

Skigebied Serfaus - Fiss - Ladis (1500 / 2800 meter)
Klik om te vergrotenSerfaus - Fiss - Ladis ligt aan een hoogplateau boven het Inndal in Tirol. Het gebied is erg sneeuwzeker, voornamelijk in de maanden december tot april. Er liggen vele geprepareerde pistes en langlaufloipen, deze zijn te bereiken met moderne kabelbanen en liften. Naast het skiën en langlaufen zijn er uitstekende snowboardmogelijkheden door de aanwezigheid van een funpark. Serfaus - Fiss - Ladis staat bekend als meest familievriendelijke skigebied in de Alpen. Dit is te merken aan de goede mogelijkheden voor kinderopvang, goede skischolen en speelweides voor de kinderen. Ontspanning naast de piste is mogelijk in de vele spa's die te vinden zijn in de hotels.

Blauwe piste:
Rode piste:
Zwarte piste:
Langlauf piste:
Snowboardpark:

47 km
121 km
28 km
135 km
6

Grote gondelliften:
Kleine gondelliften:
Sleepliften:
Stoeltjesliften:
Treintje:

-
11
11
16
-

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken
Vind jouw droombestemming!
Uitgebreid zoeken


Klik hier voor een gratis
en vrijblijvende offerte!

Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten

Beoordeling
Skiën gevorderden:
Skiën beginners:
Snowboard:
Sneeuwzeker:
Langlauf:
Après-ski:
Kindvriendelijk:
Wandelen:
Sneeuwkanonnen:
Afstand Utrecht:


*****
*****
*****
*****
*****
****
*
*****
*****
155 km
923 km

Accommodaties Serfaus
****
Halfpension
Ondanks dat Serfaus een autovrij centrum kent, kun je de accommodatie per auto bereiken om te laden/lossen. Er zijn diverse faciliteiten en voorzieningen aanwezig!
****
Halfpension
Hotel Castel biedt een uitgebreide spa: perfect voor totale ontspanning! Daarnaast ligt het centrum op slechts 200 meter afstand en zijn de liften gemakkelijk bereikbaar.
***
LG, LO, HP
De appartementen liggen direct aan de piste en liggen ook centraal voor de liften, het centrum en de skiverhuur!
Aanbiedingen
Aanbiedingen Oostenrijk

Afdalingen, après-ski, aanbiedingen!

Geld overhouden voor wat extra biertjes tijdens de après-ski of juist om deel te kunnen nemen aan leuke activiteiten, gedurende jouw wintersport vakantie in Oostenrijk? Profiteer bij PlanetSnow van de beste aanbiedingen voor ski vakanties naar Oostenrijk! Bekijk hieronder onze aanbiedingen of neem contact met ons op, voor een persoonlijk aanbod!

Klik hier voor de aanbiedingen...
Vermijd onnodige kosten! Boek een volledige- of een deel van je ski uitrusting vooraf bij Planet Snow en profiteer van kortingen tot 50%!
Vermijd onnodige kosten! Boek een volledige- of een deel van je ski uitrusting vooraf bij Planet Snow en profiteer van kortingen tot 50%!