Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@planetsnow.nl
Skicircus Saalbach Hinterglemm
Paradijs voor zowel beginnende als gevorderde skiërs

Volg Planet Snow op Facebook!

Het moderne en sneeuwzekere skigebied Skicircus Saalbach/Hinterglemm/Leogang behoort tot de vijf grootste skigebieden van Oostenrijk. Het omvat de erg geliefde wintersportoorden Saalbach en Hinterglemm (in het Glemmdal) en aan de andere kant van de berg het rustigere Leogang. Het Skicircus is een waar paradijs voor zowel beginnende als gevorderde skiërs. Ook snowboarders komen hier volop aan hun trekken op hun eigen pistes en halfpipes. Eén enkele skipas is jouw toegangskaartje tot niet minder dan 200 kilometer gevarieerde pistes en ruim 50 liften.

Après-ski is onlosmakelijk verbonden met het gebied (of wintersport in Oostenrijk, in het algemeen). Soms beginnen de feesten al onderaan de pistes! Daarnaast is het Skicircus bekend om de diverse skiwedstrijden en evenementen (zoals ‘Rave on Snow’ waar ruim 70 DJ’s bij aanwezig zijn) die in het gebied georganiseerd worden.

Skigebied Skicircus Saalbach/Hinterglemm (1003 / 2200 meter)
Klik om te vergrotenSkicircus Saalbach-Hinterglemm is een eigentijds skigebied met in totaal 250 kilometer aan pistes. Er liggen hier zowel hotels als pensions, waar men een prima onderkomen kan vinden. Daarnaast tref je in dit gebied voldoende après-ski gelegenheden. Wie het aandurft kan de vier kilometer lange afdaling vanaf de Schattberg uitproberen; een uitdaging voor de vergevorderde skiër.

Blauwe piste:
Rode piste:
Zwarte piste:
Langlauf piste:
Snowboardpark:

90 km
95 km
15 km
145 km
Ja

Grote gondelliften:
Kleine gondelliften:
Sleepliften:
Stoeltjesliften:
Treintje:

-
17
19
19
-


Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken
Vind jouw droombestemming!
Uitgebreid zoeken


Klik hier voor een gratis
en vrijblijvende offerte!

Beoordeling
Skiën gevorderden:
Skiën beginners:
Snowboard:
Langlauf:
Sneeuwzeker:
Après-ski:
Kindvriendelijk:
Wandelen:
Sneeuwkanonnen:
Afstand Utrecht:


*****
*****
*****
*****
*****
*****
*****
*****
500 km
982 km

Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
In Skicircus Saalbach Hinterglemm
Het skigebied rond Saalbach Hinterglemm is groots, maar de sensatiezoekers zullen hier wellicht niet aan hun trekken komen aangezien het aanbod qua zwarte pistes beperkt is.
De skiliften liggen allemaal pal aan de rand van het kleine dorp. Vooral voor beginners en licht gevorderden is Saalbach ideaal. De meeste pistes rond Saalbach Hinterglemm liggen op het Zuiden.
Aanbiedingen
Aanbiedingen Oostenrijk

Afdalingen, après-ski, aanbiedingen!

Geld overhouden voor wat extra biertjes tijdens de après-ski of juist om deel te kunnen nemen aan leuke activiteiten, gedurende jouw wintersport vakantie in Oostenrijk? Profiteer bij PlanetSnow van de beste aanbiedingen voor ski vakanties naar Oostenrijk! Bekijk hieronder onze aanbiedingen of neem contact met ons op, voor een persoonlijk aanbod!

Klik hier voor de aanbiedingen...
Vermijd onnodige kosten! Boek een volledige- of een deel van je ski uitrusting vooraf bij Planet Snow en profiteer van kortingen tot 50%!
Vermijd onnodige kosten! Boek een volledige- of een deel van je ski uitrusting vooraf bij Planet Snow en profiteer van kortingen tot 50%!